Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Október 23-ai Békemeneten...

Az Október 23-ai Békemeneten résztvevők valóban kaptak 5000 forintos utalványt (vagy bármilyen egyéb juttatást), vagy ez csak egy felkapott ellenzéki mantra?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a Facebookon rengeteg ilyen-olyan kommentet olvastam, ahol ezzel kapcsolatba szapulják egymást az emberek.

2025. okt. 24. 18:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
kaptak
2025. okt. 24. 18:15
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Egyik Tiszás egy fideszes busszal jött felvonulni ő azt mondta ott nem volt ilyen.
2025. okt. 24. 18:19
 3/21 anonim ***** válasza:
23%
Nem kaptak. Ez csak egy tiszás kamu. Sokkal többen szerettek volna maguktól felmenni mint ahányan aztán ott is voltak. Én is mentem volna, de a városi megemlékezésen kellett lennem és az pont egyszerre volt a békemenettel.
2025. okt. 24. 18:23
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
A Telex egyik tudósitója fudeszes busszal jött, ő sem tapasztalt ilyet.
2025. okt. 24. 18:24
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
3! Mi az, hogy kellett? Kirendeltek?
2025. okt. 24. 18:24
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Visszaúton adták az utalványt, ezért nem kapott a tiszás.
2025. okt. 24. 18:25
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Nincs nekem bajom a fideszes szavazókkal, rosszat nem akarnak, csak a fideszes politikusokkal van a baj.
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

El tudom képzelni, hogy ez nem volt egységes. Van, ahol könnyen összejött a busznyi ember. De ami elég lesüllyedt régió, ott nagy a nihil, nincs sok kedv kimozdulni se. Inkább alkoholizálnak otthon. Ott akár egy 5000 ft-os utalvánnyal lehet motiválni.

9/21 anonim ***** válasza:
4%
#5 Én vagyok az akinek ilyen ünnepségeken kell a munkahelyemet képviselnie. Én vállaltam el még több éve, vagyis azt a feladatkört vállaltam el amihez ez is hozzátartozik. Ott vagyok a március 15-i koszorúzásokon is mindig. Annyira kell mint bárkinek a munkájához tartozó feladatait el kell végeznie.
2025. okt. 24. 18:27
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén szólva az állami pénzen szervezett módon történő buszoztatás minden évben előkerül. Muszáj is , mert vasúttal nem jönne össze a tömeg.
2025. okt. 24. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A lakhatási válság csak egy kitaláció?

Az európai cégeket érintő autóipari válság vagy az asztali számítógépek válsága számokkal alátámasztható, mert negatív tendenciát mutat. Na, de az ingatlanoknál nincsen ilyesmi. A környezetemben sokan mérgelődnek,hogy drága az ingatlan, de végül mégis sikerül nekik...

Fidesznek a kényszer buszoztatással is már csak egy 2x2m-es hidat sikerült megtöltenie?

A Tisza rendezvényéről meg még a drónokat is kitiltják du 2-től, hogy ne látszódjon hogy a Deák tértől a Hősök teréig tele lesz a rendszerváltókkal...

A színfalak mögött Orbán szokott amiatt dühöngeni hogy csak egy ilyen szecska ország felett van tényleges hatalma? Kezdünk teher lenni a számára?

Orbán holdudvarában csupa nagy emberek vannak. Trump, Putyin, Hszi, de még a kisebbek is ilyen Erdogán. Nem szégyelli magát néha a köreiben hogy ő csak egy nyamvadt kis szegény ország diktátora? Ami ráadásul lakossági összetételben sem túl jó. Elöregedő társadalom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!