Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Debrecen nagyon...

Igaz, hogy Debrecen nagyon gáz már olyan sok a néger, arab, kínai? És minden városra ez vár ahova betelepszik a kínai akku gyártás?

Figyelt kérdés

Van olyan ismerősöm aki már azt mondta délután be se szeret menni a boltba annyi migráns van akik elé tolakodnak hogy egy órát van a sorban.

Ezt tette a Fidesz a saját bástyájával.

okt. 27. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Én az ország másik végében élek, nemrégen pár napot Debrecenben töltöttem. Bementem egy Aldiba és rengeteg láthatóan, illetve hallhatóan külföldi volt bent. A városban sétáláskor, étteremben, fürdőben nem tűnt fel, csak ott a boltban.
okt. 27. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Ne rasszistaskodj depreceni jobber. Ti helyiek eltek beloluk, az egyetem tonnaszamra veszi fel a kulfoldi hallgatokat... es meg elviselni se vagy kepws oket, pedig nelkuluk meg nagyobb putri lenne a varosotoknak csufolt nagy falu.
okt. 29. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
Tehat alapvetoen nem is migransok, csak itt tanulo egyetemistak, masreszt a helyiek egyetemre jaro kolykeitol ezerszer normalisabb emberek. En mar egyetemistakent leginkabb veluk baratkozok es koltozok ossze alberletbe.
okt. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!