Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én miért nem kaptam nemzeti...

Én miért nem kaptam nemzeti konzultációt?

Figyelt kérdés
A férjem bezzeg kapott. Szeretnék egy nagy f.szt rajzolni rá és visszaküldeni, de így nehéz.

okt. 27. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Előre tudták, hogy kár a papírért.
okt. 27. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Érted csak a fekete Volga megy majd 🤣
okt. 27. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsés vagy.
okt. 27. 14:44
 4/12 L.. István ***** válasza:
85%
Kell az enyém?
okt. 27. 14:55
 5/12 A kérdező kommentje:
:) miért lenne kár? Azért a sok pénzért nem kár, amit ennek kapcsán megint ellopták? Vagy az a sok papír.. azért nem kár? Amúgy köszönöm szépen a felajánlást, de nem kérem másét.. meghagyom a lehetőséget, hogy más is kifejezhesse a véleményét. Csak tudtok már f.szt rajzolni ti is.
okt. 27. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én ajánlatom, hogy neked adom a válaszborítékot, és abban küldhetsz nekik bármit ami kifejezi irántuk a 'szimpátiádat' :)))
okt. 27. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk egyszer már volt,hogy tesóm kérdőíve 1-2 nappal később érkezett meg. Már mindketten 20 fölött voltunk akkor, és ugyanott lakunk.
okt. 27. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet

1, a postás nem kapta meg a konzultációkat

2, még nem ért az utcádba vele (mert lehetetlen egy nap alatt összerakni és kivinni mind)

3, az olk hitvány munkája miatt még nem került hozzá, mert más falu postasanak ládájában van/ vagy másik utcára van elkeverve amit nem nézett még a postás.

Üdv egy postás

okt. 27. 17:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tiltottad el az adataid kiadását? Az enyémek le vannak tiltva, így soha nem kapok ilyesmit; épp ma érkezett a család másik 3 felnőtt tagjának.
okt. 27. 23:56
 10/12 A kérdező kommentje:
10. Azt hogy kell? 😑
okt. 28. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!