Ha a Fidesz nem jó, és a Fidesz-copy Tisza sem, akkor mi lenne a jó?

válasza:20-Már azt is elmondta hogy miért változtatta meg a nevét..
Itt van bmeg: "A nevem olyannyira átlagos volt, hogy éppen ebből fakadtak később a gondjaim, amikor már tizenévesen közéleti szerepet kezdtem vállalni, illetve megjelentek első írásaim. Tóth Lászlóként anyakönyveztek, ez az egyik leggyakoribb magyar név. A leggyakoribb magyar vezetéknevek listáján 2016-ban a Tóth a 3. helyen szerepel, Magyarországon 208 658 magyar ember viseli ezt a vezetéknevet, a László szintén a mindenkori lista elején volt megtalálható a keresztnevek között az elmúlt évszázadokban.
Amikor 1997-ben megkezdtem a tanulmányaimat a József Attila Tudományegyetem kihelyezett tagozatán, a Budapest Média Intézetben több tanárunk (Havas Henrikre és Zöldi Lászlóra név szerint is emlékszem) kifejezetten javasolta, hogy a Nagy, Kovács illetve Tóth vezetéknevűek újságíróként használjanak olyan nevet, amellyel meg tudják különböztetni magukat az azonos nevűektől. Így lettem hivatalosan is Toroczkai László, az erdélyi felmenőim után vettem fel ezt a vezetéknevet, amelyet egyébként már 14 éves korom óta használtam, amikor az első verseimet és írásaimat papírra vetettem, és ezen a néven jelentek meg az első cikkeim a Magyar Fórumban, ahol 19 éves koromtól kezdve publikáltam."

válasza:

válasza:

válasza:A Sziget után, ez egyre kevésbé lesz védhető.
Aki a Tiszára szavaz, az a fideszre szavaz.

válasza:

válasza:

válasza:23-as,látod ez a tipikus tiszás hozzáállás.
Elküldtem,hogy miért változtatott vezetéknevet,magyarázattal erre az a válaszod hogy "nem tett le semmit az asztalra". Ha követnéd a Youtube csatornáját,látnád hogy több mint 600 videója van fent és mennyi mindennel foglalkozik.De a tiszásokkal nem érdemes vitázni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!