Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz nem jó, és a...

Ha a Fidesz nem jó, és a Fidesz-copy Tisza sem, akkor mi lenne a jó?

Figyelt kérdés
okt. 27. 18:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

20-Már azt is elmondta hogy miért változtatta meg a nevét..

[link]

Itt van bmeg: "A nevem olyannyira átlagos volt, hogy éppen ebből fakadtak később a gondjaim, amikor már tizenévesen közéleti szerepet kezdtem vállalni, illetve megjelentek első írásaim. Tóth Lászlóként anyakönyveztek, ez az egyik leggyakoribb magyar név. A leggyakoribb magyar vezetéknevek listáján 2016-ban a Tóth a 3. helyen szerepel, Magyarországon 208 658 magyar ember viseli ezt a vezetéknevet, a László szintén a mindenkori lista elején volt megtalálható a keresztnevek között az elmúlt évszázadokban.

Amikor 1997-ben megkezdtem a tanulmányaimat a József Attila Tudományegyetem kihelyezett tagozatán, a Budapest Média Intézetben több tanárunk (Havas Henrikre és Zöldi Lászlóra név szerint is emlékszem) kifejezetten javasolta, hogy a Nagy, Kovács illetve Tóth vezetéknevűek újságíróként használjanak olyan nevet, amellyel meg tudják különböztetni magukat az azonos nevűektől. Így lettem hivatalosan is Toroczkai László, az erdélyi felmenőim után vettem fel ezt a vezetéknevet, amelyet egyébként már 14 éves korom óta használtam, amikor az első verseimet és írásaimat papírra vetettem, és ezen a néven jelentek meg az első cikkeim a Magyar Fórumban, ahol 19 éves koromtól kezdve publikáltam."

okt. 29. 20:48
 22/28 anonim ***** válasza:
#20 Én meg inkább bízom olyanban, aki mondott már valaha igazat. Tehát nem a gazdádban.
okt. 29. 20:54
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
21 egy átlagos jelentéktelen figurához amilyen a Tóthlászló pont tökéletes volt a neve..persze majd megsajnálom hogy brühü nevet kellett változtatnia.. hidd el, ha letett volna valamit az asztalra hívhatnák Kis Pistának is akkor is tudnák kiről van szó
okt. 30. 06:38
 24/28 anonim ***** válasza:

A Sziget után, ez egyre kevésbé lesz védhető.

Aki a Tiszára szavaz, az a fideszre szavaz.

okt. 30. 06:41
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Miért baj ha a tisza nem akarja budapest pénzét költeni arra a drogos bulira?
okt. 30. 08:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha a "budapesti drogosok" nem fognak erre a szrra leszavazni és inkább otthon maradnak? Sok embernek durrant most el az agya azzal, amit a tisza művelt.
okt. 30. 09:03
 27/28 anonim ***** válasza:

23-as,látod ez a tipikus tiszás hozzáállás.

Elküldtem,hogy miért változtatott vezetéknevet,magyarázattal erre az a válaszod hogy "nem tett le semmit az asztalra". Ha követnéd a Youtube csatornáját,látnád hogy több mint 600 videója van fent és mennyi mindennel foglalkozik.De a tiszásokkal nem érdemes vitázni.

okt. 30. 15:19
 28/28 anonim ***** válasza:
26 lehet oda költözni a fesztivál mellé és úgy menni dolgozni éveken át..majd akkor meglátjuk mi lesz a véleményetek
okt. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!