A kormánypárti választók szerint is megbukott a Békemenet?
Ez minden idők legsikertelenebb Békemenete lehetett.
Még a kormánypártiak is látják, hogy a Tisza sikeresebb, a Fidesz pedig csak bukdácsol.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"az Europion közvélemény-kutatásából" megjelent a 24.hu-n, innentől már nagyon nem is kell magyarázni, hogy ez mennyire vehető komolyan.
Nem tudom mekkora volt de volt pár látványos videó, kép arról hogy hányan voltak kint. Szóval én értem valahol, hogy most ellenzéki oldalon ezt kell szajkózni, hogy a Fidesz nem tudott mobilizálni de azért ez valószínűleg nem volt így, sőt én azon se lennék meglepődve ha a kormányzati kommunikáció közelebb állna a valósághoz, hogy náluk tényleg lényegesen többen voltak.

válasza:

válasza:Nem bukott meg!
A tiszások nagyon elragaszkodtak a valóságtól kivéve ez az egy aki kiment a béke menetett megtekinteni:
Mondja a videóban ajjajjaj nagyon nagy baj , van baj van.
Azt hitték, hogy majd pár lézengő fideszes lesz csak és Magyar Péter vezet ..
Aztán kiderült hogy fordítva ülnek a tiszások a lovon..
Amit a hivatalos cellainformációs adatok is megerősítenek ami alapján kétszer annyian voltak a fidesz és fele annyian a tisza rendezvényen

válasza:ma 16:24
Olyan nehéz lenne tárgyilagosan nézni a dolgokat, beletekerni pl. a Partizán tudósításába és megnézni a saját szemeddel, hogy hányan voltak? Ne higgyél a Fidesznek, de ne is a Tiszától akard megtudni, hogy mi a helyzet a Béke menettel, mert nagyon könnyen szembe jöhet majd veled jövőre a választásokon a valóság.
Már háromszor megtörtént, sőt ha az önkormányzatikat, EP választásokat nézzük akkor még többször, mégis akkora mellényetek van, mintha ti húztátok volna be ezeket a választásokat.

válasza:ma 16:33
és mit sikerült levonj? Hányan voltak a Békementen, mennyien voltak a Nemzeti menten?
"Majd te is meg fogod látni, még ha most nem is hiszed."
Mire tippelsz hány szavazatot fog kapni a "megroggyant" Fidesz és mennyit az "áradó" Tisza? (mondjuk a 2018-as ellenzéki számokat fogja tudni hozni a Tisza?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!