Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknek tényleg példakép...

Fideszeseknek tényleg példakép Győzike, Nagy Feró, Curtis, Dopeman, Tóth Gabi, K. Endre és társai?

Figyelt kérdés

okt. 28. 15:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

20 hsz látom személyedben az agyhalott demagóg is megérkezett!

19 hsz hála istennek, de Konzcz és Bródy ettől még hulladék!

nov. 2. 22:17
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen!

Itt vannak a képeik a hálószobám falán, hogy reggelente motiváljanak.

A "társai" még hiányzik, de igyekszem azt is beszerezni :D

nov. 2. 23:03
 23/29 anonim ***** válasza:
22 ki nem xarja le
nov. 2. 23:10
 24/29 anonim ***** válasza:
15, csak annyival hogy pl Azariah egyedül elcsábított egy darab koncertjére annyi embert, mint a kérdésben szereplők összesen.
nov. 3. 05:51
 25/29 anonim ***** válasza:
49%

21 ezek a fideszes ripacsok százszor nagyobb hulladékok.

Nekem nem azzal van a bajom hogy fideszesek, mindenkinek jogában áll hülyének lenni, hanem hogy ezek kritikán aluli ripacsok.

Szintén fideszes Demjén Ferenc, Tóth Vera, Miklósa Erika, őket tisztelem a tehetségükért és az eredményikért, a pártállásuktól függetlenül.

nov. 3. 05:56
 26/29 anonim ***** válasza:
25 Jogod van ezt a véleményt megfogalmazni és kedvelni, de ízlés dolgában engedd már meg nekem, hogy eldöntsem ki ripacs, ki tehetség, Bródy meg Koncz nekem nem az nem is volt soha. És gusztustalan, ahogy előadják, hogy micsoda ellenállók voltak a szocializmusban, miközben befeküdtek a rendszernek!
nov. 3. 17:19
 27/29 anonim ***** válasza:
24 szerintem gondold át jobban, mikor ilyeneket leírsz! Nézzük már meg, hogy a Kartel, vagy Nagy Feró a maga idején, mikor sztárok voltak milyen tömegeket vonzottak! És az alapján hasonlítgasd! Majd ha 30 év múlva azafaxom még mindig topon lesz és teltházas koncerteket ad évente mondjuk 10et, akkor igazad is lesz! Így viszont elég egysíkú az összehasonlításod!
nov. 3. 17:23
 28/29 anonim ***** válasza:
26, ahogy feró is befeküdt?
nov. 3. 18:23
 29/29 anonim ***** válasza:

A kérdésben felsorolt személyek viselkedése vagy legalábbis a celebkedésük minimum véleményes. Többek között én se bírom őket. DE! Azért sorozatgyilkosok mellé helyezni őket enyhén szólva is erős...Ne keverjük a szezont a fazonnal.

nov. 4. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!