Orbán miért csak DPK tagokat mer beengedni az "országjárására"?
Elég gyáva és leleplező húzás, hogy az állítólagos rekord létszámú Békemenet után még mindig nem mer nyílt fórumot tartani vidéken, csak be lesznek zárva valahova a DPK-sokkal. Aztán most odamegy párhuzamosan Magyar Péter és szétalázza őket a valódi létszámmal...
Nem is értem, ennek mi értelme, azt amit ott vidéken elmond azoknak, akik őt oda követik, nem tudná elmondani akárhol? Miért kell ezzel bárhová lemenni?
És ez is vicces, hogy országjárás címén csupán 5 várost látogat meg, Magyar Péter meg nem tudom hányat így egy év alatt, 500-at? :) Persze 60+ éves oké, de ez akkor is nagyon szerény...

válasza:

válasza:Ilyenkor nem lehetne valami hivatkozásokat is berakni, hogy tudjuk miről beszélsz?
A DPK rendezvények nem nyílt fórumok, azoknak köze nincs az országjáráshoz.

válasza:ma 16:45
Ugye vágod, hogy itt nem azt írják amiről te beszélsz.
Te úgy adtad elő, mintha csak ez az esemény létezne és sehol máshol a mezei állampolgár nem találkozhatna Orbánnal / más Fideszes politikusokkal.

válasza:A beharangozott nagy fideszes (nem csak orbán megy, ki van osztva a felső vezetők között) országjárásra zárt körben, regisztrációval, kizárólag a DKP és HK tagok juthatnak be. Ezt maga a fidesz hirdeti.
(Szerintem cél, hogy esetleg valakik még lépjenek be ezekbe a bandákba, hogy jogosulttá váljanak. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!