Ha van egy veszteséges Sziget fesztivál, azt miért is kell megmenteni?
Nem teljesen értem a problematikát, de ebben nekem minden félnek, Magyarnak, Karácsonynak stb is megállja a helyét az érvelése.
Én budapestiként évek óta nem megyek, mert megfizethetetlen, nincs semmi kedvezmény a magyaroknak. Felőlem csődbe is mehet.

válasza:

válasza:

válasza:Én azt sem értem, hogy lehet veszteséges, amilyen árakat elkérnek.
Pofátlanság.

válasza:5.
Úgyhogy nem veszteséges valakik jól járnak az biztos

válasza:"Én azt sem értem, hogy lehet veszteséges, amilyen árakat elkérnek."
Egyrészt a helybérlet. ezt fogalmam sincs mennyit kér el tőlük a város de a #4 es amit ír hogy 200 milliót bukna a város tegyük fel ennyit.
Másrészt a szinpad bérlés a fény és hangtechnika stb az is hatalmas tétel. nem beszélve az elektromos áram használatról. Ne a lakossági árakat nézd.

válasza:

válasza:Le kellene állni már végre erről a szigettel kapcsolatos politikai hisztiről. Azért hívom annak, mert egyszerűen az.
Magasról leszarom az egyébként is veszteséges szigetet. Kormányváltás kell, ahhoz meg a Tisza kell. Addig meg mindenki bírjon már megülni nyugodtan a p*csáján, majd utána jöjjön már fel szóba a sziget kérdése, ha leváltottuk a pedofilmosdató háborúpárti kommunistákat.
Tisza sziget kell ide, nem sziget fesztivál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!