Ha ebben a pillanatban lennének most a választások, akkor kormányváltás lenne az eredménye, vagy maradna a jelenlegi kormány?
Szerinted? Közvélemény kutatásféleség...
A kérdésem nem arra vonatkozik, hogy te most kire szavaznál, hanem a közvetlen környezetből, ismerősi körödből milyen kép rajzolódik ki előtted, kik vannak körülötted többen, érdekel külföldről engem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Necces, nem tudom.
A Tisza listán kb. 10%-kal vezet ugyan, de az egyéni körzetekben a Fidesz egyelőre erősebb lehet. Valószínűleg nyerne a Tisza, de nem nagy fölénnyel.

válasza:A Tiszáról azt sem tudjuk, hogy állnak a jelöltekkel. Lehet, hogy van 320 jelöltjük -bár ezt nem állitja senki sem a pártból-, de egyre több helyről hallani, hogy nincs.
A másikról, meg állitólag 30 darab egyéni jelölt a kérdés, amiért folyik a cicaharc.
Igy, nagyobb az esélye, hogy marad, mintsem, hogy nem.
Én biztos, hogy egyikre sem szavaznék, ma sem és tavassszal sem.

válasza:3as szerencsére nem lenne a fidesz helyett a mi hazánk kisfidesz.
2es nem tesztek bele munkát? Azt hittem véres verejtékkel rángattok elő ennyi ciki celebet meg nyomingert.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!