Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ebben a pillanatban lennéne...

Ha ebben a pillanatban lennének most a választások, akkor kormányváltás lenne az eredménye, vagy maradna a jelenlegi kormány?

Figyelt kérdés

Szerinted? Közvélemény kutatásféleség...

A kérdésem nem arra vonatkozik, hogy te most kire szavaznál, hanem a közvetlen környezetből, ismerősi körödből milyen kép rajzolódik ki előtted, kik vannak körülötted többen, érdekel külföldről engem.

okt. 29. 00:52
A kérdező szavazást indított:
Most kormányváltás lenne szerintem.
Most maradna a jelenlegi kormány szerintem.
Egyéb, kifejtem.
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
tisza közel 2/3 lenne. de meglesz a 2/3 ha beletesszük a munkát, a fidesz minden nap alatt maga alatt vágja a fát
okt. 29. 00:55
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Fidesz tisztán 2/3 lenne. De meglesz a 2/3 akkor is, ha nem tesszük bele a munkát. A tisza minden nap maga alatt vágja a fát
okt. 29. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Vagy maradna a fidesz vagy a kis fidesz lenne helyette szóval valós kormànyvàltásra nincs esély.
okt. 29. 04:16
 4/7 Sanyi2025 ***** válasza:
32%

Necces, nem tudom.

A Tisza listán kb. 10%-kal vezet ugyan, de az egyéni körzetekben a Fidesz egyelőre erősebb lehet. Valószínűleg nyerne a Tisza, de nem nagy fölénnyel.

okt. 29. 05:14
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

A Tiszáról azt sem tudjuk, hogy állnak a jelöltekkel. Lehet, hogy van 320 jelöltjük -bár ezt nem állitja senki sem a pártból-, de egyre több helyről hallani, hogy nincs.

A másikról, meg állitólag 30 darab egyéni jelölt a kérdés, amiért folyik a cicaharc.

Igy, nagyobb az esélye, hogy marad, mintsem, hogy nem.

Én biztos, hogy egyikre sem szavaznék, ma sem és tavassszal sem.

okt. 29. 05:48
 6/7 anonim ***** válasza:
9%

3as szerencsére nem lenne a fidesz helyett a mi hazánk kisfidesz.

2es nem tesztek bele munkát? Azt hittem véres verejtékkel rángattok elő ennyi ciki celebet meg nyomingert.

okt. 29. 06:18
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Őőő. Az #1 megvan? Vagy Komádiban nincs humorérzék?
okt. 30. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!