Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok ember miért dolgozik...

Sok ember miért dolgozik olyan alja munkahelyen, ahol egy fideszes zsarnok a munkáltató?

Figyelt kérdés
Magyarnak igaza volt azzal, hogy ne féljetek. Szerintem sokan azért szavaznak a Fideszre mert be vannak fenyítve a Fidesz által.

okt. 29. 06:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

15 évnyi fideszes teljhatalom 2/3 után a legtöbb helyen már egy fideszes paprika jancsi van pozíciókban és az őket kiszolgáló nyaloncok.

Hogy miért maradnak normális emberek,ilyen helyeken?

Enni kell, számlákat fizetni kell, családot ellátni kell.

Nagyjából ezért.

okt. 29. 07:09
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
1, nem tart fegyvert senki az emberek fejéhez, hogy márpedig csak és kizárólag állami szférában vagy egy NERlovag gyárában kell eltöltened az életed!
okt. 29. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Mert vidéken sok helyen csak ilyen munkahelyek vannak. Én az elmúlt 10 évben Budapesten éltem, több cégnél is dolgoztam, könnyen megtehettem, hogy kimentem tüntetni, fotózkodtam Pride-on meleg haverokkal és megosztottam a képet Facebookon, kiírtam amikor tökön kivolt valamelyik állami hivatallal, stb.

De ugyanezt az ismerősi körömben vidéki haverok, családtagok, rokonok nem tehették meg, mert akkor másnap kirúgják őket, vagy ha azt nem, máshogy lehetetlenítik el őket (nyilván vannak kivételek, akikkel ezt nem lehet megtenni).

okt. 29. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Az biztos hogy a fidesz saját szája szerint értelmezi a munka törvénykönyvét, értsd: ha nem nyalsz, akkor megszopod.

S hosszú távon érdemesebb lenne ezeket otthagyni, node a manyup elrablasakor láttuk hogy 3%nak van vér a pucajaban.

okt. 29. 07:13
 5/11 anonim ***** válasza:

4:

A manyup esetében nem ilyen egyszerű a helyzet, mert pl. az én esetemben erősen érzelmi alapú lett volna maradni, mikor még csak néhány havi bérem utáni járulék volt a kasszában. Apám meg maradt, aztán a 2010-es évek második felében még nyugdíj előtt kivette a reálhozamot, ami addigra méretesre dagadt, és 100% állami nyugdíjat kap, így jobban járt, mint ha maradt volna.

okt. 29. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nincs bajom a fideszes munkahellyel.
okt. 29. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
5: dehogynem egyszerű, nem az volt a manyup elrablasakor a kérdés hogy megéri e maradni anyagilag, hanem az hogy hagyod e magad kirabolni? S te mint fiatal hagytad, példázva a kifogás alapú hárítást, a fidesz jól számolt veled meg a maradék 97%kal.
okt. 29. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:

7:

De pont erről beszélek, hogy te érzelmi alapon közelíted meg, én meg racionálisan. Volt 1-2 ezer Ft-om a manyup számlámon, amiatt nem volt érdemes kockáztatnom. Jelképes, de értelmetlen lett volna megtartanom. És én ezt figyelembe vettem a döntéskor.

okt. 29. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Mert gennyesen sokat fizetnek.
okt. 29. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:
57%

8: lol, dehogy érzelmi alapon, alapvető hogy a hatalmat korlátozzuk és ellenállni ha ki akar rabolni.

Ha mára se érted akkor IJ kártyát húztál! S buktal már 15 évi manyupot, most meg elkezdték pedzegetni hogy jabocsi gyenge nyugdíjra számíts az államtól.

Lusta és gyáva voltál te is mint a többség.

okt. 29. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!