Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Semjén Zsolt tényleg rányomult...

Semjén Zsolt tényleg rányomult a ministráns fiúra?

Figyelt kérdés

[link]

Kulja ezt állítja.

okt. 29. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
nem
okt. 29. 11:13
 2/12 A kérdező kommentje:
1: bizonyíték?
okt. 29. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Kétésfél pipa. Elég bizonyíték? Megint itt van. 🤣🤣🤣🤣
okt. 29. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Zsolti bácsi akcióban. Az igazi vadász nemcsak állatokra, hanem kisfiúkra is vadászik a fidesznél.
okt. 29. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Igen, sajnos igaz
okt. 29. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Igen de ezt mindenki tudja
okt. 29. 11:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert nem vagyok biztos abban, hogy ez most új infó, vagy valami régebbit ásott elő Kulja? Mert új cikkeket nem találtam ebben a témában, csak Kulja posztját. Aki azért nem gondolom, hogy megalapozatlanul állítana bármit, mert erre már szerintem vigyáznak nagyon a Tiszában, egyeztetnek előtte.
okt. 29. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Én láttam erről korábban is anyagot. Facebookon egy nő, aki amúgy nem politika témában posztol, hozta elő.

A "ministráns" (valójában nagykorú munkavállaló, inkább személyi titkár) japán nyelvű blogjában beszélt erről videón. Elsősorban Hilarionról, meg hogy Magyraországon mindha "bevédték" volna - aztán hazarendelték és ezzel annyi a nyomozásnak. Mivel nagykorúakról van szó, és a homoszex nem bűncselekmény, a nyomozás tárgya az lett volna, hogy Hilarion meztelen fotókkal zsarolta a fiút (sejtésem szerint itt egy homoszex fizetős viszonyról lehetett szó, ahol az alárendelt a pénz akarta srófolni, Hilarion meg a szexet).

A riportot szemlézte egy újság angolul, abból lettek akkor cikkek, de az angol cikk az oroszok magyraországi jelenlétére volt kiélezve, nem Semjénre, ezért az a magyar hiradásokba sem került be akkor, mert ezek szerint nem tudnak a magyar újságírók japánul.

A facebookos nő meg tud, ezért posztolta, (forráshivatkozással) hogy ez nekünk magyaroknak esetleg érdekes lehet. Ő nem Semjén irányultságát pedzegette (hiszen az magánügy és nem bűncselekmény), hanem hogy George Suzukinak intézett volna magyar állampolgárságot, a fiú problémázott, hogy Japán azt nem engedi, Semjén meg mondta, hogy "ha a japánok kérdezik, legfeljebb letagadjuk". Szóval ő problémásnak látta, hogy a japán-magyar üzletileg jövedelmező kapcsolatunkat egy ilyen magánjellegű szabálytalankodással megterhelné Semjén.

okt. 29. 13:54
 9/12 A kérdező kommentje:
8: köszi. De nem világos, a "különös érdeklődést mutató üzenetek" konkrétan mire vonatkoznak. Mert ez a japános cucc másról szól.
okt. 29. 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ahogy én értelmeztem, a fiú nem említette, hogy Semjén szexuálisan érdeklődött volna, csak feltételezte, hogy Semjén is meleg, azért haverkodik annyira Hilarionnal (akit ki is tüntetett) A különös érdeklődés azt takarja, hogy látható ok nélkül mindent el akart neki intézni, amit tudott, így az állampolgárságot is. Kérdés hogy egy az érdeklődés személyének szólt-e vagy levette hogy a srác Hilarion házi kedvence, és ez is az oroszoknak való hízelgési politika része volt.
okt. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!