Miért 15 év korlátlan hatalom után hozták meg először azt a döntést egy kiemelt közbeszerzésnél, hogy 10%-ban maximalizálják a nyereséghányadot?
Ezzel lényegében elismerték, hogy az előző beruházásokon a fővállalkozók több, mint 10%-os nyereséggel dolgoztak. Miféle piaci alapon működő tender az, ahol a nyertes pályázó ekkora haszonnal távozik?
Forrás: [link]

válasza:

válasza:#2
Citáció szükséges!

válasza:#3
Te fogalmaztál meg egy állítást, így a citáció felelőssége téged terhel. Mielőtt a cikkre hivatkoznál, abban sehol sem szerepel, hogy ez egy most bevezetett újdonság lenne.
Európai Uniós pályázatoknál egyébként is jellemző, hogy maximalizálják a nyereségi rátát, miért ne lehetne ezt megtenni szimplán állami nem eus pályázatnál.
Te fogalmaztad meg azt az állítást, hogy ez nem az első eset. Én ilyet nem állítottam.

válasza:#5
"Miért 15 év korlátlan hatalom után hozták meg először azt a döntést"
Kérdésedben azt állítod, hogy 15 év után után először hozták meg ezt a döntést.
Még mielőtt azzal jönnél, hogy "hádde eztet kérdeztem": nem azt kérdezted, hogy valóban első alkalom-e, hanem azt, hogy miért első alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!