Az óellenzékiek nem érzik, hogy saját magukat járatják le, amikor különböző adminisztratív trükkökkel akarják korlátozni a választójogot?

válasza:

válasza:Szerintem ne szavazhasson az, aki kávét iszik.
Azért, mert a kávét szennyező módon termesztik.

válasza:En azzal nem ertek egyet, hogy a 2026-os valasztasok elott fel evvel tok irrelevans kerdesekrol beszelnek. Ok az erdelyiektol el akartak venni a szavazati jogot. Majd visszakaptak, kapott jogot miert vennenenek el? Amigy sem ez donti el a valasztast, illetve lehet menni Erdelybe, max lekopnek a helyiek, mint Magyar Petert. Lehet orszagot jarni, tomegrendezvenyeket szervezni, es nem csak FB posztokban osztani az eszt.
15 ev ellenzekiseg eredmenye: 0

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6 Nem bonyolult, pont mint ahogy előtte rátetted a sonkát. Megfogod, ráteszed az ananászt aztán megeszed, mert szereted.
Én meg a tengeri herkentyűket nem szeretem. Akkor most szörnyülködjek, hogy hogy lehet polipot meg kagylót tenni egy pizzára?
Kapcsolódó kérdések:
Panaszkodnak hogy egy fiatal nem tud házat venni, kivétel ha évtizedekre eladósítja magát. Melyik országban fizetnek annyit egy munkásnak hogy abból házat tudjon venni? USA-ban sem tudnak a fiatalok házat venni, csak ha 30 évre vesznek fel hitelt.ha egy fiatal párnak...
Már elég régóta tervezem azt hogy kutat fúrjak a saját telkemen , tehát azért érdekelne az itteniek saját személyes tapasztalata ami ennek a témának a jogi illetve adminisztratív vetületét illeti ... Tehát konkrétan az érdekelne hogy mennyire volt necces nektek...
Szóval ismerősöm csinált korábban egy zárt csoportot facebookon, amibe én később csatlakoztam, és akkor adminnak jelölt. Ezt én elfogadtam (tehát ketten vagyunk adminisztrátorok), azóta elég sokat tettem annak érdekében, hogy az a csoport "jól működjön". Viszont az...
A Facebook támogató oldalain nem találtam használható magyarázatot. A csoportot nyilvános státuszban akarom hagyni, és a tagok bejegyzéseit is mindenki számára láthatóan hagyni.
És mi van, ha egy másik tag válaszol a hozzászólásomra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!