Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az óellenzékiek nem érzik,...

Az óellenzékiek nem érzik, hogy saját magukat járatják le, amikor különböző adminisztratív trükkökkel akarják korlátozni a választójogot?

Figyelt kérdés
Volt olyan javaslat itt, a Gy.K.-n, hogy az se szavazhasson, aki családi pótlékot kap, természetesen indok nélkül. Még a legértelmesebb korlátozásnak azt találtam, hogy ne szavazhasson, akinek hosszú haja van, mert sok vizet használ el a hajmosáshoz.

2025. okt. 29. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Ebben az országban, hogy lehet annál jobban lejáratni bárkit is, hogy 25 évnyi fideszes tagsággal a hátán megpróbálja eljátszani az ellenzékit?
2025. okt. 29. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szavazhasson az, aki kávét iszik.

Azért, mert a kávét szennyező módon termesztik.

2025. okt. 29. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

En azzal nem ertek egyet, hogy a 2026-os valasztasok elott fel evvel tok irrelevans kerdesekrol beszelnek. Ok az erdelyiektol el akartak venni a szavazati jogot. Majd visszakaptak, kapott jogot miert vennenenek el? Amigy sem ez donti el a valasztast, illetve lehet menni Erdelybe, max lekopnek a helyiek, mint Magyar Petert. Lehet orszagot jarni, tomegrendezvenyeket szervezni, es nem csak FB posztokban osztani az eszt.

15 ev ellenzekiseg eredmenye: 0

2025. okt. 29. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen és be kell tiltani a kakaóscsigát!!!!444négy
2025. okt. 29. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a plakátkampányt tiltanám be.
2025. okt. 29. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Én a hawai pizzát tiltanám be. Hogy lehet egyáltalán ananászt tenni a pizzára?
2025. okt. 29. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Ezek ilyen tök fölösleges körök. 2022-ben még a 2/3 sem Erdélyen múkt pl.
2025. okt. 29. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem bonyolult, pont mint ahogy előtte rátetted a sonkát. Megfogod, ráteszed az ananászt aztán megeszed, mert szereted.

Én meg a tengeri herkentyűket nem szeretem. Akkor most szörnyülködjek, hogy hogy lehet polipot meg kagylót tenni egy pizzára?

2025. okt. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan ország ahol egy átlagos ember, pl gyári munkás, irodai adminisztrátor 10 éven belül saját tulajdonú lakásra szert tud tenni a fizetésésből?

Panaszkodnak hogy egy fiatal nem tud házat venni, kivétel ha évtizedekre eladósítja magát. Melyik országban fizetnek annyit egy munkásnak hogy abból házat tudjon venni? USA-ban sem tudnak a fiatalok házat venni, csak ha 30 évre vesznek fel hitelt.ha egy fiatal párnak...

Szerintetek mennyire körülményes manapság a kútfúrásnak a jogi illetve adminisztratív menetele ami a saját személyes ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat illeti ?

Már elég régóta tervezem azt hogy kutat fúrjak a saját telkemen , tehát azért érdekelne az itteniek saját személyes tapasztalata ami ennek a témának a jogi illetve adminisztratív vetületét illeti ... Tehát konkrétan az érdekelne hogy mennyire volt necces nektek...

Ismerősöm csinált facebookon egy zárt csoportot, amiben később betett, vagyis küldött felkérést, hogy lehetek én is adminisztrátor. Elfogadtam,...

Szóval ismerősöm csinált korábban egy zárt csoportot facebookon, amibe én később csatlakoztam, és akkor adminnak jelölt. Ezt én elfogadtam (tehát ketten vagyunk adminisztrátorok), azóta elég sokat tettem annak érdekében, hogy az a csoport "jól működjön". Viszont az...

Saját Facebook csoportban adminisztrátorként hogyan lehet beállítani, hogy a borító kép módosítás ne jelenjen meg saját bejegyzésként ?

A Facebook támogató oldalain nem találtam használható magyarázatot. A csoportot nyilvános státuszban akarom hagyni, és a tagok bejegyzéseit is mindenki számára láthatóan hagyni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!