Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szolnál egy olyan kormányh...

Mit szolnál egy olyan kormányhoz amit a Fidesz-KDNP és Tisza szakadárok alkotnának?

Figyelt kérdés

Pl. a Tisza szűk többségbe kerülne vagy esetleg csak a DK-val / MKKP-val lenne meg közösen a 100 képviselőjük, de a Fidesz megvásárolna pár Tiszás politikust, hogy alakítsanak saját frakciót és velük közösen már ők lennének többségben.

Tudom, hogy a Tisza 100-199 politikusa talpig becsületes ember, csak épp nem ismerjük őket, fogalmunk sincs, hogy hány olyan lehet aki csak a pénzért csinálja, ne adj isten más pártok küldték oda.

okt. 29. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
További jó vergődést
okt. 29. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Rájuk szavaznék, ha betiltanák a vergődés szó használatát.
okt. 29. 15:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem, hogy ezen mi olyan felháborító, mert más nálunk papíron demokratikusabb országokban erre szokott példa lenni, hogy választások után alapítanak nagyobb pártokból kiválva frakciókat vagy épp ülnek át más pártokba azok akik nem értenek valamivel egyet / megvették őket.
okt. 29. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kibújnaj Putyin seggéből, felőlem bárkik lehetnek. Nekem most már akárki jöhet, aki visszarántja a kormánykereket Moszkva felől a NATO és az EU irányába. Nem lenne jó harmadszorra is a vesztes oldalhoz görcsösen ragaszkodni, szakíthtanánk ezzel a magyar diplomáciai hagyománnyal végre.
okt. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!