Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha le akarjuk váltani Fideszt,...

Ha le akarjuk váltani Fideszt, és valódi rendszerváltást akarunk, Tisza vagy Mihazánk a jobb választás?

Figyelt kérdés
okt. 30. 06:23
 11/94 anonim ***** válasza:
31%

#10-nek:

Senkit.

Ezt a választást Petike sikeresen megjátszotta a fidesznek.

Az emberi ostobaság határtalan. Amikor a Tiszások veszekedtek, vitatkoztak, mocskolódtak az ellenzék azon részével aki Petikét elutasította, akkor lényegében azokat szapulták, akiknek a voksára lenne szükségük a választásokkor. Ők maguk osztották meg az ellenzéket, de Petikének ez is volt a célja.

Bár ezt is megmondtuk előre, de mindegy.

okt. 30. 07:00
 12/94 anonim ***** válasza:
35%

10, a távolmaradást. Ha az ország nem tud életképes alternativát felmutatni a leváltandó rendszer ellen, akkor az embereknek lehetne annyi gerince, hogy nem vesznek részt abban, hogy még jobban megalázzák őket.

16 éve vagyok ellenzéki, baloldal Magyarországon, nem fogom feláldozni az elveimet olyan szrház árulóra, akinek láthatóan még büdös is az, ami nekem fontos.

Baloldali, liberális vagyok, mind3 vezető pártnak érezhetően, tapinthatóan büdös minden, ami én vagyok. Játszak dajcstomisat és köpjek fel egyet és álljak alá magamtól, mert az országban nincs egy olyan se, aki engem képviselne?

okt. 30. 07:01
 13/94 anonim ***** válasza:
73%

#12-nek:

Ha ez a helyzet, akkor valszeg szélsőbalos vagy, csak nem tudatosult benned.

okt. 30. 07:04
 14/94 anonim ***** válasza:
82%
Valójában valaki más, de jelenleg a tisza az egyetlen komolyan vehető kihívó, és a választásokig kb biztosan nem fog változni.
okt. 30. 07:05
 15/94 anonim ***** válasza:
21%

#14-nek:

A Tisza már hosszú ideje támadja az ellenzék azon részét, akik nem fogyadják el Magyart. így az utóbbi időben már csak exFideszesekkel tud feltöltekezni.

A politikai iránya is világosan mutatja a borítékolható végeredményt: Fidesz 2.0

okt. 30. 07:07
 16/94 anonim ***** válasza:
32%
A Mi Hazánk jobb, mint a Tisza.
okt. 30. 07:08
 17/94 anonim ***** válasza:
100%

13, ha az szélsőbaloldali, hogy nekem fontosak a szabadságjogok, az, hogy ne a politika határozza meg, hogy kinek, mit jelent a szabadásg, hogy a művészetet ne politikai alapon határozzuk meg, hanem adjunk utat a művészeknek, ne csináljunk ideológiai kérdést a szexualitásból, bőrszinből és vallásból szélsőséget jelent, akkor ez már réges-régen tudatosult bennem.

Gyerek korom óta ezek szerint gondolkodok és ezek fontosak számomra.

okt. 30. 07:08
 18/94 anonim ***** válasza:
33%
Egyértelműen a Mi Hazánk, hiszen a fidesz tisza nevű fiókpártja genetikailag teljesen azonos az anyapárttal és ugyanazt a NER génállományt örökíti tovább.
okt. 30. 07:09
 19/94 anonim ***** válasza:
100%
17 hát akkor gondolom te nem szavazol
okt. 30. 07:10
 20/94 anonim ***** válasza:
62%

19, nem fogok. Ami most történik az országban és a magyar politikában, úgy érzem, hogy arconcsap és nem a sértettség szól belőlem, mert nincs pártom, nincsenek politikusaim -max 1-2, akit az én szintemen értelmezni tudok-, hanem az, hogy ennyire nem fontos itt már semmi.

Fejjel rohan megint az ország a falnak, önként.

okt. 30. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!