Jó, hogy Zebegény ilyen keményen lépett fel a Haloweennel szemben?
okt. 30. 10:58
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Ez még csak a kezdet, ha hagyjuk a földesurakat továbbra is érvényesülni.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:hülyeségnek tartom. Minden szentek november elseje, halottak napja másodikán van. 31 eikén miért ne lehetne tartani bármit?
4/10 anonim 

válasza:

válasza:A lehető legjobb. Országosan be kéne tiltani.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:"31 eikén miért ne lehetne tartani bármit?"
Mert a legszigorúbban tiltott. Soha ne bűnözz!
6/10 anonim 

válasza:

válasza:És ez mit takar, hogy betiltja? Azt honnan tudja, hogy a négy fal között mit csinálnak? Vagy ha valaki kiteszi az ajtaja elé akkor megbüntetik?
Nevetséges amúgy. Aki akarja az hadd faragjon már, gyerekeknek is jó móka
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Bezzeg Zsolt bácsitól nem védik a gyerekeket :/
8/10 L.. István 

válasza:

válasza:Na jó, a versenyt betilthatta, de úgyis megfaragják és kiteszik, azzal mit csinál? Jön a TEK? Ezzel az erővel megfaraghatták volna együtt is, egy kis közösségi élmény, úgyis olyan kevés van. A helyükben megtartanám valahol nem közterületen, abba nem szólhat bele.
Mondom úgy, hogy szerintem is hülyeség a Halloween.
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem szeretem én sem ezt a halloweenező majmolást, de az ilyen betiltások csak kontraproduktívok. Ezt mindenki tudja. Betiltás helyett inkább normális kulturális programokat kéne helyi szinten csinálni.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Béna boomer vekengés, "Magyarországon halottak napja van, nem Halloween" újjeltartós vergődő sipákolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!