A Tisza párt fog valamit tenni a köz biztonság javítása érdekében?
Édes apám lévén van egy másfél szobás lakásom, ahol olyan egyedek élnek akiknek már 6 éve megszűnt a jogos szerződésük. Apám már lemondott róla, hogy valaha vissza kapja. Évekig járt bíróságra ahol csak papír tologatás ment és lassan 2 éve jog erős végzés mellett sem rakják ki a parazitákat a lakásból amit nekem szánt volna. Én se tudom mit tegyek.
Ha nézitek a Bűnvadászok csatornát láthatjátok milyen könnyen megy ez ha valakik neki állnak. Nekem ilyen ismerőseim nincsenek ők meg nem jönnek le a világ végére pestről...
Az egyetlen reményem hogy egy másik kormány tesz valamit. Ezeknek itt évekig nem sikerült szerintem nem is érdekli őket, hogy mink itt hogy vagyunk. De a Mi hazánk nem nyerhet úgy látom akkor a Tiszától várható ilyesmi?

válasza:

válasza:

válasza:Tényleg tűrhetetlen, hogy gyakorlatilag nincs itéletvégrehajtás a jogcím nélküli lakásfoglalókkal szemben. Csak a papírtologatás megy, a végrehejtó is csak felszólításokat küldöz a "parazitának".
Ebben is visszatértünk a szocializmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!