Ne magadból indulj ki. Én is jobban tudok Királynál, pedig soha nem tanultam csak sorozatokból szívtam magamba valamennyire.
okt. 31. 00:13
3/18 anonim válasza:
2
Nem te indultál ki magadból!
Én az átlagnál többet tudok jóval!
Ez az igazság annyit tud az átlag magyar-angolul mint Dajcs.
Sajnálom ha képtelen vagy feldolgozni.
okt. 31. 00:15
4/18 anonim válasza:
#3 Ezért lesznek az átlag magyarok eltakarítva a kormányról. Annyi színvonal se szorult beléjük mint egy átlagos zsák krumpliba.
okt. 31. 00:18
5/18 anonim válasza:
4.
Ők az átlag magyar képviselik, ők vannak többségben ők szavaznak, ennyi.
Nincs szükség perfect angolra hozzá
okt. 31. 00:20
6/18 anonim válasza:
Nemcsak a fidesznél. A liberálisok sem tudnak angolul. Valahányszor angol nyelvű cikkeket vagy videókat mutatok itt liberálisoknak nem értenem belőle semmit.
Érdekes módon pont a mihazánkosok és jobbikosok tudnak a legjobban idegen nyelveket. Egy csomó ismerősöm közül, akik hobbiból megtanultak japánul, arabul stb más nyelveken kiderült, hogy jobbikos (ez még a gyurcsányosodás előtti jobbik).
okt. 31. 00:28
7/18 anonim válasza:
Mért kéne egy magyar embernek tudnia angolul? Még ha valaki oroszul nem tud, azt aláírom valóban szégyen. De Anglia nem egy szomszédos ország.
okt. 31. 00:33
8/18 anonim válasza:
Oroszul csevegnek
okt. 31. 00:38
9/18 anonim válasza:
#7 Az angol a világnyelv. Oroszországban és Kínában is angolt tanulnak. Az angol hivatalos nyelv az Európai Unióban, annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság 2020-ban kilépett az EU-ból, az angol dominanciája megmaradt és növekedik. Oroszországban a politika hiába hangsúlyozza az orosz nyelv védelmét, a globális versenyképesség miatt az angol nyelvhasználat növekszik. Kína a világ legnagyobb angoltanuló populációja.
okt. 31. 00:57
10/18 anonim válasza:
Nem értem dajcs tom hogy tud tájékozódni a világpolitikáról angol tudás nélkül? 100 IQ fölött azért könnyen meg lehet gyorsan tanulni az angolt ha csak körbeveszed magad vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!