Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt honnan lehet tudni, hogy...

Ezt honnan lehet tudni, hogy melyik mèdia , tv csatorna melyik pàrthoz tartozik?

Figyelt kérdés

Bocs a bugyuta kèrdèsèrt. Èn nem vagyok egyàltalàn jàrtas a politikàban. De egyre több kommentben olvasom, hogy xy tv csatornàt fidesz ellenzèkiek nem nèznek.Vagy hallhatjàk meg a hìradót , mert hogy az jobbikos .

Most tènyleg lètezik ilyen? Hogy elferdìtenek pl a hìradóban dolgokat csak azèrt hogy az passzoljon az adott pàrt tematikàjàba?

De azèrt mert pàrtok megvàsàrolnak tv- t, ràfiót, ùjsàgo stb? Ès akkor azt ùgy csinàljàk, hogy màs nèzetű műsorok ne legyenek vagy aki ott dolgozik annak kötelező pl fideszesnek lenni?

Mert ha èn pl kijelentem, hogy m1 híradót nèzek, akkor ebből emberek hogyan vàgjàk azonnal le, hogy fideszes vagyok.

Mi van ha nèzem ès nem fideszes vagyok? Mièrt kell az embert ez alapjàn megkülönböztetni?

okt. 31. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Hitler szerint mindegyik ugyan oda tartozik, és igen... Itt van velem a szóbába :)
okt. 31. 04:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A szövegezéseikből, a műsoraikból.
okt. 31. 04:50
 3/3 XXXBalazs ***** válasza:

Nézz meg egy M1 híradót, a Fideszről csak pozitív dolgokat mondanak, ellenben A Tisza pártot és Magyar Pétert folyamatosan savazzák.

Nézz meg egy RTL Klub híradót, sok, a Fidesznek kellemetlen hírt lehoznak. Elég egyértelmű, hogy ki kivel van.

A fideszes médiákban konkrétan hazugságokat találnak ki, kontextusból kiragadott szövegekkel kampányolnak (amik így teljesen más értelmet kapnak), és így tovább.

okt. 31. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!