Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az EU még mindig a háborút pártolja?

Figyelt kérdés

okt. 31. 06:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
5%

Feltettem egy kèrdèst neked, de nem arra válaszoltál.

okt. 31. 07:01
 12/38 anonim ***** válasza:
70%
11: Putyin szava hihető? Huje vagy te nem kicsit.
okt. 31. 07:01
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
Miért, mivel tartják sakkban Putyint, hogy nem tudja visszahívni az orosz sereget, sőt, már Észak-Koreából hozat katonákat?
okt. 31. 07:03
 14/38 anonim ***** válasza:
78%

"Egyèbkènt Putyin azt mondta, nem akar más országokat megtámadni."

Az ukrán határnál is csak hadgyakorlatot tart az orosz hadsereg, de nem fogjuk megtámadni őket.

okt. 31. 07:08
 15/38 anonim ***** válasza:
42%

Az, hogy aki így gondola, annak rossz a helyzetfelismerőképessége, és hogy valójában Orbán pártolja a háborút, ő haverkodik az agresszorral, és ő finanszírozza az agresszort.

Orbán kezéhez közvetve vér tapad, itthon is és máshol is, ezért is kell takarodnia a hazaáruló dezertőrnek.

okt. 31. 07:10
 16/38 anonim ***** válasza:
23%

"Putyin szava hihető?"

Hihetőbb, mint Ursula asszony, aki az LGBT+ ès migráns jogok miatt fagyasztotta be Magyarország pènzèt.

Ha te is hozzá hasonlóan gondolkodsz, akkor persze, hogy hiteltelennek tűnik, de innen nèzve azok tűnnek hiteltelennek, akik szerint normális, ha egy fèrfi nőnek èrzi magát.

Ezek akarják megmondani, mi az igazság egy nemzetközi konfliktusban?

okt. 31. 07:16
 17/38 anonim ***** válasza:
53%

Putyin nem akar békét, ő nem békepárti, és minden kiegyezés vele épp annyit ér, mint annak idején Hitlerrel: semmit, és kártékony, valójában csak a nagyobb háborúra készít fel. Putyin csak és kizárólag az erőből ért.

Putyin célja visszaszerezni először minden volt szovjet területet így vagy úgy, és aztán akár a volt keleti blokk felett is teljesen megerősíteni a befolyását.

Ebbe a programba nem fér bele a végleges béke, mindenki, aki békéről beszél ilyen helyzetben az hazudik, és mindenki, aki Putyinnal szimpatizál, az elnyomáspárti, és köp többek között '56-ra is.

Én köszi, nem szeretném vissza az Orosz befolyást. Hogy Orbánnak miért érdeke, azt nem tudom, hogy zsarolva van, vagy megvesztegetve, vagy mindkettő, nem tudom, de takarodnia kell a hatalomból.

okt. 31. 07:17
 18/38 anonim ***** válasza:
34%

Egyèbkènt meg, igazából nekem mindegy, úgysem èn fogom eldönteni, mi lesz a háborúval.

Azonban, ha a tiszások támogatják azt, hogy az EU támogassa Ukrajnát az Oroszország ellen harcban, akkor nem az lenne a korrekt, ha felvállalnák?

Ha felvállalnák, hogy igen, mi, a Tisza párt támogatjuk az EU azon lèpèsèt, hogy Zelenszkijt ès Ukrajnát az Oroszország elleni háborúban.

De úgy tűnik, mèg a saját tanításukat is letagadják, mert tudják, hogy a magyar emberek többsège ebben nem akar rèszt venni, egy anonim fórumon meg simán vállalják azt, amit a kampányban letagadnak.

okt. 31. 07:22
 19/38 anonim ***** válasza:
76%
Ó jaj, az EU továbbra is bombázza Ukrajnát? Nem hajlandó kivonni a csapatait a megszállt területekről? Hát ez a háborúpárti EU, ejnye, na...
okt. 31. 07:23
 20/38 anonim ***** válasza:
13%

Pontosabban:

*hogy Zelenszkijt ès Ukrajnát segíti az Oroszország elleni háborúban.

#19 voltam

okt. 31. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!