Hogy sikerült a Fidesznek akkora ingatlanlufit fújni, hogy egy Avasi panel áráért már Spanyolországban egy tengerparti lakást is vehetsz?
Én jómagam nem vagyok érintett mert már néhány éve Ausztriában élek és nem is tervezek már sehova sem költözni. Már van itt ingatlanom is.
Csak elég furcsa hogy 85 ezer euróért már Spanyolországban is van tengerparti ingatlan is. Ahogy nézem az ingatlan.com-in már Miskolcon a hírhedt Avas lakótelepen ami az ország egyik legnagyobb nyomortelepe egy lelakott panel is valószínűleg nem kevés cigány szomszéddal a környéken már az is 35-40 millió. Ami már 100 ezer euró.
Azért mindenki érzi hogy nem ér ugyanannyit egy Avasi panel putri a ciguk között, mint egy spanyol tengerparti ingatlan. Mégis a Fidesznek valahogy sikerült elérni ezt a piaci állapotot. Hogy sikerült ez a Fidesznek?

válasza:Ismerős kelenföldön adott el pár éve egy panelt, meg Szigetszentmiklóson egy régi nyaralót. Ebből vett két apartmant Lanzarote-n, egyikben laknak, másikat kiadják.
Azóta vettek az összegyűlt pénzből még egyet. Maradnak Spanyolországban.

válasza:

válasza:"Csak elég furcsa hogy 85 ezer euróért már Spanyolországban is van tengerparti ingatlan is."
Ennyiért csak egy 30m2 garzont kapsz, ami alkalmatlan egy család részére!! Egyéb okosság???

válasza:

válasza:"ha normális(nem jó csak vállalható) környéken akarsz lakást venni akkor itthon is csak kb 30nm-es felújítandó panelra futja ennyiből"
Ez nem igaz!!! Ne beszélj butaságot, mert Orbán-fóbiás vagy!!
Másrészről:
Egy öt tagú család, hogy él egy garzonban????
Kinek kell panel??
Vannak közlekedési eszközök amit kilehet használni!! Mond ez valamit neked?? Csak egysíkon tudsz gondolkodni??

válasza:3:
Nem tudom Spanyolországban mi a helyzet, de mi most vettünk ugyanannyiért Grazban egy 49 négyzemtéteres jó állapotú lakást, mint amennyit a régi 36 négyzetméteres lepukkadt lakásunk ér Pesten.

válasza:

válasza:

válasza:9es ne magadból indulj ki..te mondtál egy állítást, én meg kértem bizonyítsd be amit mondtál. De tipik fideszesként ez se megy.
megnyugtathatlak, van saját lakásom, ami neked sose lesz, ezért vagy ilyen frusztrált valószínűleg.

válasza:11:
Ne a kormánynak köszönd, hanem nekünj adófizetőknek, akik kifizették azokat a támogatásokat, amikkel felverték az ingatlanárakat. Én mondjuk meguntam, hogy az ilyen parazitákat, mint te és az elvtársaid eltartsam, már nem élek otthon, de azért megköszönheted, hogy rohadt sok adót befizettem másfél évtizeden át, amin élősködhettetek ti lumpenprolik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!