Magyar Péter tudta növelni a népszerűségét, hogy megmentette a Szigetet?

válasza:Pff
Eljátsza a nagy megmentőt....
A sok elvakult meg nem néz a dolgok mögé

válasza:

válasza:"Az én szememben nagyot nőtt most"
Ezzel minden Ner rajongó így van, de ti fudderek összesen másfél millióan vagytok egy nyolc milliós országban. Attól hogy létrehozotatok egy fiókpártot a választást még el fogjátok veszíteni. Ez a másfél millió szavazat immár megoszlik anyapárt és fiókpárt közt. Hahaha...

válasza:

válasza:Kérdező, azt állítottátok hogy jaj, annyi a szigetnek, a tiszások elfordulnak emiatt a tiszától - majd még aznap előjön a tiszás "megmentés" amivel most szerinted meg növelnék a népszerűségüket?
Mégis kik előtt?
Aki emiatt 2 perc alatt elfordult a tiszától, azt legfeljebb ugyanígy 2 perc alatt vissza lehetett fordítani. De hol nőne a népszerűség?
Vagy ez olyan ballibes mérés, hogy megnézed a legrosszabb pontot amit csináltál majd ahhoz képest mutatod a növekedést - nem foglalkozva azzal hogy még így is rosszabb a helyzet mint előtte volt?

válasza:Engem meggyőztek a Tiszások!
Éljen a legújabb TISZA SZIGET!!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A ryanair felvételértől az látszik hogy a Hősök terétől egészen a Deák térig állt a tömeg. Ennyi ember még sosem mozdult meg egy rendezvényen Magyarországon.
Ez az öt a leggyakrabban használt csodafegyverük, de mindegyik csütörtököt mondott eddig. Magyarral szemben nem működik a karaktergyilkosság. A nemzeti konzultációról mindenkinek kezd elege lenni. Mindenki tudja, hogy álkérdések, nem ott dől el semmi, csak...
Brutális tömeg gyűlt össze, azt hittem, hogy az ország keleti részén hűvösebb lesz a fogadtatás. De ez minden előzetes várakozást felülmúlt.
Viktor van vele most már mindig... egy papír Viktor... Megafon szerint ezzel show-t csinál és bolond hogy egy papírhoz beszél ugyanakkor szerintem a Magyaroknak cirkusz és show kell, MP pedig ezt a populista vonalet viszi és szerintem pont emiatt lesz népszerű
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!