Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter tudta növelni a...

Magyar Péter tudta növelni a népszerűségét, hogy megmentette a Szigetet?

Figyelt kérdés

2025. nov. 1. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Pff

Eljátsza a nagy megmentőt....

A sok elvakult meg nem néz a dolgok mögé

2025. nov. 1. 09:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Az én szememben nagyot nőtt most
2025. nov. 1. 09:24
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Csak csökkenteni tudta. Orbán kénytelen lesz többet utalni propagandára.
2025. nov. 1. 09:29
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

"Az én szememben nagyot nőtt most"

Ezzel minden Ner rajongó így van, de ti fudderek összesen másfél millióan vagytok egy nyolc milliós országban. Attól hogy létrehozotatok egy fiókpártot a választást még el fogjátok veszíteni. Ez a másfél millió szavazat immár megoszlik anyapárt és fiókpárt közt. Hahaha...

2025. nov. 1. 09:33
 5/15 anonim válasza:
100%
Igen
2025. nov. 1. 09:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2025. nov. 1. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Érdemben nem változott, hiszen csak a szektásai hiszik el, hogy ő mentette meg a zsigetet.
2025. nov. 1. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, azt állítottátok hogy jaj, annyi a szigetnek, a tiszások elfordulnak emiatt a tiszától - majd még aznap előjön a tiszás "megmentés" amivel most szerinted meg növelnék a népszerűségüket?

Mégis kik előtt?

Aki emiatt 2 perc alatt elfordult a tiszától, azt legfeljebb ugyanígy 2 perc alatt vissza lehetett fordítani. De hol nőne a népszerűség?

Vagy ez olyan ballibes mérés, hogy megnézed a legrosszabb pontot amit csináltál majd ahhoz képest mutatod a növekedést - nem foglalkozva azzal hogy még így is rosszabb a helyzet mint előtte volt?

2025. nov. 1. 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem meggyőztek a Tiszások!

Éljen a legújabb TISZA SZIGET!!!

2025. nov. 1. 10:49
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem mentett meg az semmit. Hogy a fenébe "tárgyalhatna" ő az állam és a főváros nevében valakivel? Egyszer találkoztak, lőttek egy szelfit, ennyi történt. A Gerendai semmit nem nyilatkozott sem a Szigetről, sem bármiféle tárgyalásról.
2025. nov. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter hogy tudott a semmiből előkerülve akkora népszerűségre szert tenni, hogy soha a magyarság történelmében nem tudott senki ekkora tömeget mozgósítani?

A ryanair felvételértől az látszik hogy a Hősök terétől egészen a Deák térig állt a tömeg. Ennyi ember még sosem mozdult meg egy rendezvényen Magyarországon.

A Fidesznek öt csodafegyvere van a népszerűségnövelésre: karaktergyilkosság, nemzeti konzultáció, ígérgetés és a riogatás és békemenet. Most, hogy...

Ez az öt a leggyakrabban használt csodafegyverük, de mindegyik csütörtököt mondott eddig. Magyarral szemben nem működik a karaktergyilkosság. A nemzeti konzultációról mindenkinek kezd elege lenni. Mindenki tudja, hogy álkérdések, nem ott dől el semmi, csak...

Magyar Péter miért ennyire népszerű Nyíregyházán?

Brutális tömeg gyűlt össze, azt hittem, hogy az ország keleti részén hűvösebb lesz a fogadtatás. De ez minden előzetes várakozást felülmúlt.

Magyar Péter népszerűségét növeli a bizonytalanok körében ha Viktorral megy az országjárás során?

Viktor van vele most már mindig... egy papír Viktor... Megafon szerint ezzel show-t csinál és bolond hogy egy papírhoz beszél ugyanakkor szerintem a Magyaroknak cirkusz és show kell, MP pedig ezt a populista vonalet viszi és szerintem pont emiatt lesz népszerű

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!