1 liter benzin Budapesten 1,484 euro, Ausztriában 1,525 euro ? Mennyire olcsó az orosz olaj ?

válasza:

válasza:Budapest/Bécs:
gáz (m3) 102 Ft / 520 Ft
áram (kwh) 38 Ft / 103 Ft
hidegvíz (m3) 219 Ft / 815 Ft
távhő (kwh) 3 Ft / 25 Ft
Ezzel csak az a baj hogy a magyar oldalon nem a piaci árakat tüntetted fel. Ez így csalás. Piaci árat piaci árral kell összehasonlítani mint ahogy a benzin esetében én tettem.
Tehát
gázár Budapest 747 Ft/ m3
gázár Bécs : 520 Ft/ m3

válasza:

válasza:

válasza:A különbözetet a 27% áfával, inflációval és a lerohasztott közszolgáltatásokkal fizeted meg.
Mindent mi fizetünk ki, még akkor is ha te nem látod.
A te fajtádat lehet kézből etetni. Elveszik a pénzed, a nagyját elrakják és a maradékot visszaosztják.
És te ennek örülsz

válasza:Miért Bécsben ki fizeti a támogatást a rezsin? Egyáltalán van olyan, hogy bármilyen költséget más fizet ki? Úgy gondolod, hogy máshol ez úgy működik, hogy jön a jótündér aztán csiribú csiribá előteremt egy csomó euróköteget és kifizeti?
Ausztriában az ÁFA 20%, a +7% nem nagy különbség ahhoz képest hogy a rezsi meg átlag 300-400% a magyarénak. Az infláció meg 4% körül ingadozik itt is és ott is.
Ha itthon olyan árképzés lenne mint Ausztriában te lennél az első aki habzó szájjal üvöltene a Kossuth téren.
Ügyesen terelgettek de én a benzinárról kérdeztem.
Làtom kellemetlen az olcsó orosz olaj drága benzin téma ezért inkább bármi másról próbáltok beszélni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!