Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyennek látjátok a Fidesz...

Milyennek látjátok a Fidesz politikáját? Mit láttok benne jónak és hol vannak hiányosságaik? Mibe kellene több energiát és figyelmet fektetniük?

Figyelt kérdés

nov. 2. 07:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

"Pozitívum, hogy valóban kevés a migráns, még a regióhoz képest is."

Igen, valamiért nem vonzza őket a bolgár életszínvonal.

nov. 2. 08:50
 12/18 anonim ***** válasza:
7: tényleg szoci vagy, nem érted hogy gazdaságilag releváns eredményt kell kitermelni. A mostani csőd szélén egyensúlyozásra rá akarsz dobni még többet, osszecsuklik hamar.
nov. 2. 09:05
 13/18 D-Mano ***** válasza:

12,

7-est írtál, de gondolom, nekem szól a kommented.

Konkrétumok nélkül fikázod, amit írtam.

Amit írtam, az hol megy szembe a gazdaságilag releváns eredményekkel?

Szerinted mit dobnék a gazdaságra, amitől összecsuklana?

nov. 2. 09:12
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as ha Mi Hazánk-os vagy, akkor feltételezem rászabadítanád az országra a sorkatonaságot, ami egy felesleges, feneketlen pénznyelő lenne és azt az ország költségvetése sehogy nem bírná el
nov. 2. 11:11
 15/18 D-Mano ***** válasza:

14,

1) Mi Hazánkos vagyok; 2) de hogy jön ez ide??-most szó sem volt a Mi Hazánkról.

( 3) attól, hogy Mi Hazánkos vagyok, nem értek egyet mindenben a Mi Hazánkkal; 4) nem támogatom a sorkatonaságot; 5) a Mi Hazánk programjában sincs sorkatonaság, csak egy rövid sorkatonai kiképzés; 6) ezt viszont támogatom; 7) haderőfejlesztésre szükség van; 8) ennek előfeltétele a gazdasági erősödés, hogy legyen miből finanszírozni a haderőfejlesztést; 9) és ezzel számol is a Mi Hazánk. )

nov. 2. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:

"a Mi Hazánk programjában sincs sorkatonaság, csak egy rövid sorkatonai kiképzés"

Ami ugyanaz mint a sorkatonaság és ugyanolyan felesleges. Magyarázd el hogy minek lenne?

nov. 2. 14:52
 17/18 D-Mano ***** válasza:

16,

"Magyarázd el hogy minek lenne?"

Tessék:

[link]

nov. 2. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó: még nem vitték csődbe az országot.

Rossz: minden más. Minden. Totál mindent elbsztak, kiárúsítottak, magánkézbe vettek, lezüllesztettek.

nov. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!