Mi a véleményetek azokról a balos álhírekről mi szerint Orbán Viktoré a Hatvanpusztai birtok és ott zebrák vannak? Lesz feljelentés a gyűlöletkeltő rágalmazás miatt?

válasza:Videók vannak arról, hogy zebrák rohangálnak.
Ilyet még a román diktátor se engedett meg magának akit kivégeztek.

válasza:

válasza:Szerintem a tények közlése nem gyűlöletkeltés. Nem lenne egyszerűbb kijelenteni hogy igen vannak zebráim mert sznob vagyok és telik rá. Pont.
Hát itt csak azzal van gondja az embereknek hogy amiből telik rá azt a pénzt az adófizetők dobták össze korábban közutak építésére, kórházak iskolák fenntartására. Aztán a pénz elvesztette közpénz jellegét és zebra lett belőle. Csak ennyi a probléma.

válasza:4es igen minden hazugság amit a fidesz mond, igazad van.
vagy szerinted ezek micsodák, unikornisok?

válasza:"3-as ezek nem tények hanem hazugságok."
Kifejtenéd részletesebben hogy mit értesz hazugság alatt ?
Azt hogy ott vannak a zebrák ? De hát kép és video van róla.
Azt hogy orbán sznob ? Hát ezen lehet vitatkozni. Szerintem igen mások szerint nem.
Az hogy Orbán Győző közpénzen gazdagodott meg ? Hova a pcsába adta el azt a sok követ ha nem olyan vállalkozásoknak amelyek közpénzből építettek utat, vasutat horror áron.

válasza:a kérdező a fideszesek tipikus példája:
[url= [link]

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!