Magyarország legnagyobb adatszivárgási ügyét hozták össze Magyar Péterék. Ez volt az utolsó szög a Tisza koporsójába?
Figyelt kérdés
200k ember adatai: Név, email, lakcím, telefonszám, gps koordináták... Ez gondolom már a tiszásoknak is sok! Talán elgondolkodnak kicsit, hogy biztos jó ötlet-e a Tiszára szavazni. Az országot hogy vezetnék ezek? Egy normális mobil app se megy nekik.nov. 2. 22:26
2/36 anonim 

válasza:

válasza:Dehogy gondolkodnak el, sokan el sem hiszik, Fideszes álhírnek mondják, akik elhiszik, azok meg nem foglalkoznak vele, "nincs titkolnivalónk" jelszóval. Vagy úgy vannak vele, hogy a Fidesz szivárogtatta ki.
3/36 anonim 

válasza:

válasza:Minél jobban támadja a fidesz MP-t annál jobban MP-re szavazunk.
5/36 anonim 

válasza:

válasza:Felháborító!
Nem is tudom, hogy képesek lenyelni ezt, mikor még a hülye is tudja, hogy szivárgó adat legfeljebb egy Szentpétervári szerveren lehet biztonságban.
6/36 anonim 

válasza:

válasza:#4 nekem megvan az excel es benne vagyok
8/36 anonim 

válasza:

válasza:Elso 200 ezer regisztralt tiszavilag felhasznalo adatai. Oktober 5 delig gyult ossze ennyi
9/36 anonim 

válasza:

válasza:Látod kérdező, hogy nem számít. Mindegy mit csinál vagy mond, akkor is loholnak utána.
Na de majd a választás éjjelén, amikor kiderül hogy nem sikerült neki se a kormányváltás - úgy fogják köpködni hogy olyat még nem láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!