Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország legnagyobb...

Magyarország legnagyobb adatszivárgási ügyét hozták össze Magyar Péterék. Ez volt az utolsó szög a Tisza koporsójába?

Figyelt kérdés
200k ember adatai: Név, email, lakcím, telefonszám, gps koordináták... Ez gondolom már a tiszásoknak is sok! Talán elgondolkodnak kicsit, hogy biztos jó ötlet-e a Tiszára szavazni. Az országot hogy vezetnék ezek? Egy normális mobil app se megy nekik.
nov. 2. 22:26
1 2 3 4
 21/36 Alex Fly ***** válasza:
75%
Miért, a kormány belebukott abba, hogy az oroszok úgy járkáltak ki-be a Kiülúgy szerverein, mint a saját dácsájukban? Pedig ott valamivel érzékenyebb adatok voltak...
nov. 3. 00:17
 22/36 anonim ***** válasza:
62%
Ki ellen kell feljelentést tennem? Mondjuk gondolom felesleges
nov. 3. 00:21
 23/36 anonim ***** válasza:
75%

"Magyarország legnagyobb adatszivárgási ügyét hozták össze Magyar Péterék."

Amikor Magyarország legnagyobb adatszivárgása történt akkor Magyar Péter még a fedesz szekerét tolta.

[link]

nov. 3. 00:28
 24/36 anonim ***** válasza:
42%
Fideszes kamu, mint az Orbán által kitalált budapesti békecsucs.
nov. 3. 00:30
 25/36 anonim ***** válasza:
78%

Most ha igaz ha nem, én nem tudom....

Én a TISZA-ra fogok szavazni, őt fogom támogatni, mert mutatnak egy olyan alternatívát amely akár működőképes is lehet. Ettől függetlenül soha nem fogom letölteni az ilyen applikációkat és nem is fogok rá beregisztrálni. Teljesen mindegy melyik párt hirdeti és én azzal mennyire szimpatizálok. Nem adom meg az adataimat semmihez. Ez alap dolog.

nov. 3. 00:39
 26/36 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu. Ha nem hiszitek, akkor töltsétek le, és nézzetek bele. Sok helyről törölték már, de van olyan link, ahol elérhető még. És el is lesz érhető, ezt már nem lehet eltakarítani, mert mindenhova rakják fel az emberek.
nov. 3. 01:44
 27/36 anonim ***** válasza:
55%
A sok nemnormalis ezzel mind buncselekmenyt kovet el.
nov. 3. 02:53
 28/36 anonim ***** válasza:
55%
Elbírja ezt is a nép.
nov. 3. 05:49
 29/36 anonim ***** válasza:
67%
a megafon szerint naponta 2433 utolso szog megy a tisza koporsójába
nov. 3. 05:50
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem adatszivárgás volt, hanem a fidesz Orosz hekkereket bizott meg a Tisza adatok ellopásával. Ráadásul közpénzből fizették az orosz hekkereket.
nov. 3. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!