Magyarország legnagyobb adatszivárgási ügyét hozták össze Magyar Péterék. Ez volt az utolsó szög a Tisza koporsójába?

válasza:És mit kezdenek Moszkvában a telefonszámommal vagy a címemmel?
Nem kértem és mégis kaptam Orbántól ezt a barom konzultációs papírpazarló ostobaságot, azok is tudják a címemet - ettől még a szemétbe dobtam azt a sz@rt!
Orbánék mire jutottak a Külügyminisztériumi adatlopásokkal?
Ezzel sem fognak tudni semmit sem kezdeni.
Vihar a biliben.

válasza:

válasza:Engem se nagyon érdekel, hogy az oroszok megtudták a nevemet meg a lakáscímemet. Még beszélgetni is tudok velük, ha esetleg meglátogatnak.
Amúgy Magyar Péter is beszélt erről:

válasza:Ebben az egészben egyetlen egy logikus pont, egyetlen igaznak látszó szó sincs!
Orbán ukrán üldözési mániája kidomborodott, de lebukott, mert akkora baromságot mondott.
Szíjártó is szuperlatívuszokban beszélt, de a szemén látszott hogy úgy hazudik mint a sebesült katona!

válasza:"Ez volt az utolsó szög a Tisza koporsójába?"
A válasz az hogy nem. Sokkal inkább az látszik hogy a fidesz minél jobban törekszik a Tisza lejáratására annál jobban belesodródik egy hiteltelenségbe és egyre több embert tol át a Tisza oldalára ezzel az erőltetett vergődésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!