Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt nem zavarja a Szatelitpá...

Mièrt nem zavarja a Szatelitpárt (Tisza) híveit az, hogy a kedvencük a NER kitartottja volt, ès mi alatt ők nehèzsègekkel küzdöttek, ő Rogán, Gulyás stb. társaságában volt?

Figyelt kérdés
nov. 3. 04:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
Jóreggelt! ☕
nov. 3. 04:44
 2/35 A kérdező kommentje:

Jó reggelt kívánok neked is.

nov. 3. 05:25
 3/35 anonim ***** válasza:
6%

Engem az nem érdekel, ugyanolyan szektások, mint a fidesz, a dk és a mihazánk.

Én azon röhögök, hogy miközben a másik két pártot szatelitpártozzák, hozzájuk a kertek alatt átmegy lassan a teljes fidesz, de ők továbbra is habzó szájjal szatelitpártoznak mindenki mást.

prájszlessz

nov. 3. 05:42
 4/35 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg nagyon szomorú, hogy egy "áruló" ennyire felkapott lehet a politikában. Viszont elvitathatalan tény, hogy a fidesz züllesztette ennyire mélyre a politikakultúrát, szóval most megehetik, amit főztek.
nov. 3. 05:46
 5/35 anonim ***** válasza:
4, igen, ebben egyet értek, de az pöppet paradoxon, vagy inkább hugarotragikomikum, hogy egy belőlük létrejövő "új" párttal akarja az ország egy részre "rendbehozni" az országot. Szerintem ez világrekord. Az meg pláne, hogy még tagadják is ezt a tényt.
nov. 3. 05:53
 6/35 XXXBalazs ***** válasza:
0%
Kit érdekel?
nov. 3. 06:05
 7/35 anonim ***** válasza:
33%

Engem nem zavar, meggyőzött. Én adnék neki egy esélyt, négy év alatt megmutathatja, mik lesznek az irányok, hogyan képzeli el a folytatást. Aztán ha nem tetszik, jöhet valaki más helyette a következő 4 évre. Ez lenne a normális szerintem.

Amúgy meg legalább ismeri őket, és eléggé berágott rájuk ahhoz, hogy faltörő kosnak pont megfeleljen. Meg még ráadásul nem is csinálja rosszul a dolgokat.

nov. 3. 06:09
 8/35 A kérdező kommentje:

Adunk neki egy esèlyt, de ha nem válik be, mi van akkor ha itt marad a Tisza az ország nyakán vagy 15 èvig?

Ígèrgeti, hogy úgy lesz a dolog, mint az USA-ban, hogy csak 8 èvig lehet valaki elnök, de ki tudja, pont neki kellene elhinnem?

nov. 3. 06:12
 9/35 anonim ***** válasza:
A mai fideszt sem lehet elzavarni, nem értem, miből gondolják egyesek, hogy ha az új fidesz jönne, azt majd el lehet zavarni.
nov. 3. 06:13
 10/35 A kérdező kommentje:

Erről van szó.

nov. 3. 06:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!