Mièrt nem zavarja a Szatelitpárt (Tisza) híveit az, hogy a kedvencük a NER kitartottja volt, ès mi alatt ők nehèzsègekkel küzdöttek, ő Rogán, Gulyás stb. társaságában volt?
Jó reggelt kívánok neked is.

válasza:Engem az nem érdekel, ugyanolyan szektások, mint a fidesz, a dk és a mihazánk.
Én azon röhögök, hogy miközben a másik két pártot szatelitpártozzák, hozzájuk a kertek alatt átmegy lassan a teljes fidesz, de ők továbbra is habzó szájjal szatelitpártoznak mindenki mást.
prájszlessz

válasza:

válasza:

válasza:Engem nem zavar, meggyőzött. Én adnék neki egy esélyt, négy év alatt megmutathatja, mik lesznek az irányok, hogyan képzeli el a folytatást. Aztán ha nem tetszik, jöhet valaki más helyette a következő 4 évre. Ez lenne a normális szerintem.
Amúgy meg legalább ismeri őket, és eléggé berágott rájuk ahhoz, hogy faltörő kosnak pont megfeleljen. Meg még ráadásul nem is csinálja rosszul a dolgokat.
Adunk neki egy esèlyt, de ha nem válik be, mi van akkor ha itt marad a Tisza az ország nyakán vagy 15 èvig?
Ígèrgeti, hogy úgy lesz a dolog, mint az USA-ban, hogy csak 8 èvig lehet valaki elnök, de ki tudja, pont neki kellene elhinnem?

válasza:#9
Erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!