A tiszások miért gondolják, hogy, ha egyfolytában a kis pártokat szatelitpártozzák és a kis pártok szavazóival vannak elfoglalva, az majd meggyőzi őket, hogy a Tiszára szavazzanak? A kormámy szidása már nem működik?
Figyelt kérdés
nov. 3. 07:16
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagyok Tiszás, a Tiszát Újfidesznek tartom, de attól még a Mi Hazaárulóink egy Fidesz szatelitpárt.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Úgy akarnak győzni hogy mindenkit maguk ellen hangolnak.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Mert a tiszások nem mondhatnak igazat? és nem a kis pártokat, csak a Mihasznákat, azokról meg mindenki tudja
4/10 A kérdező kommentje:
3, rossz kérdésre válazoltál, vagy nem olvastad el a kérdést. Nem volt a kérdésben, hogy mondhatnak-e igazat, vagy sem. Miért ne mondhatnának? Én nem akarom korlátozni őket ebben.
Az én kérdésem az volt, ha elolvasod figyelmesen, hogy miért gondolják, hogy ezzel bárkit is meggyőznek, hogy rájuk szavazzanak?
nov. 3. 12:17
5/10 anonim 

válasza:

válasza:#3 Miért kéne? Ez egy vélemény nem kampány. Ha azt mondom szeretem a tökfőzeléket akkor szerinted azért mondom, mert bízok benne hogy te is, és emiatt ellenzéki leszel? Logikátlan.
7/10 A kérdező kommentje:
5, mert a kampány célja a szavazatszerzés, ezért kéne.
A politikai kampányok lényege, hogy meggyőzd a választópolgárt.
Miből gondolja bárki is, hogy ezzel meggyőz bárkit is?
nov. 3. 12:26
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Ki a francot érdekel a mikropártok folyamatos hiszije? Talán csinálniuk kellene valami érdemlegest, nem már megint csak a Tisza hátán csüngeni.
Ezzel a dedós vergődéssel aligha fognak bárkit is meggyőzni.
-Jáj óvónéni, szatelitpártnak neveztek...😭
9/10 A kérdező kommentje:
Láthatóan téged nem tudnak meggyőzni, viszont ez a folyamatos vergődés ismételgetés, eddig meggyőzött bárkit is, hogy a Tiszára szavazzon?
nov. 3. 13:53
10/10 anonim 

válasza:

válasza:#9 Én pl MHM szavazó voltam 2022-ben, de mára már nem pont emiatt, mert csak azt látom hogy Toró 80%-ban MP-t szidta 20%-ban meg Orbánt. Ott már meg sem kérdőjeleztem, hogy kinek a szekerét tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!