Meglepett, hogy ismét halasztották a Tiszás képviselők bemutatását?
Mielőtt még jönnének a Tisza károsultak, hogy nem volt semmi halasztás, ma kellett volna induljon a szavazás a jelöltekről.
Bónusz kérdésként, mennyire tartjátok valószínűnek azt, hogy a halasztásról a tegnap esti események hatására döntöttek?

válasza:#20: Van nekem is mi hazánkos ismerősöm, amikor 2022-ben tőle kérdeztem, hogy egyéniben kire szavazott, azt mondta, hogy a mi hazánkos jelöltre, de a nevét nem tudta megmondani.
De ez egyébként minden pártnál jellemző. Az emberek nagy többsége pártlogó alapján szavaz. Lehet azt vitatni, hogy ez jó vagy rossz, de ezek az igazság.

válasza:16:21,
Sajnálatos, de ebben teljesen igazad van.😟
Azt nem fogják fel a legtöbben, hogy az egyéni jelölt lesz az, aki 4 évig képviseli a körzetet.
Nálunk 7 és fél éve egy FIDISZ-es képviselő van. Az nem lenne baj, hogy FIDESZ, ez idő alatt egyetlen felszólalása, vagy beadott javaslata sem volt. Hivatalos fogadóóráin elérhetetlen.😡
Még MIÉP-es korszakom idején 2x is szavaztam egyéniben a FIDESZ jelöltre, mert róla tudható volt, hogy tesz is valamit a körzetért. Az nem is volt csalódás.
Aztán átrajzolták a térképet…
A jelenlegi MHM jelöltet ismerem ugyan, de a magam részéről nem tartom jó döntésnek. Van ilyen…

válasza:Miért a fidesz aktivisták vannak ráizgulva ennyire a tisza jelöltekre?
Gondolom alig várják hogy a fideszes jelölttel lakossági fórumokat tartsanak ahol mindkét jelölt brmutathatja a programjàt.
Lófszt. Remegve várjàk a lejárató kampányt. Mert erre élveznek. Férgek.

válasza:#22 Én se tudom megmondani az egyéni jelöltünk nevét, pedig már 2-szer rá szavaztam. De én mások neveivel is pont ilyen gondba vagyok még a kollégáiméval is.
Viszont nálunk épp ellenkezőleg van, amikor volt egy városi probléma és szerettem volna a segítségét kérni az ügyben, elég volt egyszer telefonálnom, ők hívtak vissza az üzenetrögzítős kérésem után. Aztán be se kellett mennem fogadóórára, a képviselővel tudtam telefonon beszélni utána nem sokkal - szintén ő hívott fel amikor volt rá ideje, nem én nyomultam. Pár perces beszélgetés volt, nem állítom hogy én voltam akinek sikerült elérni, de a beszélgetésünknek is szerepe volt abban, hogy már másképp vélekedett a kérdésben, mint előtte és megértette, hogy azon a városi témán a mandátuma fog múlni a következő szavazáson és még az addigi fideszes állásponttal is szembe helyezkedett. Az ő segítsége is benne volt abban, hogy végül a városi problémából nem gond lett a nyakunkban, hanem megoldás.
Képviselő és képviselő között is van különbség, és csak mert a nevét nem tudom fejből, attól még "ismerem" már ha egy telefonbeszélgetést lehet ebbe a körbe helyezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!