Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meglepett, hogy ismét halaszto...

Meglepett, hogy ismét halasztották a Tiszás képviselők bemutatását?

Figyelt kérdés

Mielőtt még jönnének a Tisza károsultak, hogy nem volt semmi halasztás, ma kellett volna induljon a szavazás a jelöltekről.

[link]

Bónusz kérdésként, mennyire tartjátok valószínűnek azt, hogy a halasztásról a tegnap esti események hatására döntöttek?

nov. 3. 13:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

#20: Van nekem is mi hazánkos ismerősöm, amikor 2022-ben tőle kérdeztem, hogy egyéniben kire szavazott, azt mondta, hogy a mi hazánkos jelöltre, de a nevét nem tudta megmondani.

De ez egyébként minden pártnál jellemző. Az emberek nagy többsége pártlogó alapján szavaz. Lehet azt vitatni, hogy ez jó vagy rossz, de ezek az igazság.

nov. 3. 16:21
 22/24 Dongaben ***** válasza:

16:21,

Sajnálatos, de ebben teljesen igazad van.😟

Azt nem fogják fel a legtöbben, hogy az egyéni jelölt lesz az, aki 4 évig képviseli a körzetet.

Nálunk 7 és fél éve egy FIDISZ-es képviselő van. Az nem lenne baj, hogy FIDESZ, ez idő alatt egyetlen felszólalása, vagy beadott javaslata sem volt. Hivatalos fogadóóráin elérhetetlen.😡

Még MIÉP-es korszakom idején 2x is szavaztam egyéniben a FIDESZ jelöltre, mert róla tudható volt, hogy tesz is valamit a körzetért. Az nem is volt csalódás.

Aztán átrajzolták a térképet…

A jelenlegi MHM jelöltet ismerem ugyan, de a magam részéről nem tartom jó döntésnek. Van ilyen…

nov. 3. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Miért a fidesz aktivisták vannak ráizgulva ennyire a tisza jelöltekre?

Gondolom alig várják hogy a fideszes jelölttel lakossági fórumokat tartsanak ahol mindkét jelölt brmutathatja a programjàt.

Lófszt. Remegve várjàk a lejárató kampányt. Mert erre élveznek. Férgek.

nov. 3. 17:21
 24/24 anonim ***** válasza:

#22 Én se tudom megmondani az egyéni jelöltünk nevét, pedig már 2-szer rá szavaztam. De én mások neveivel is pont ilyen gondba vagyok még a kollégáiméval is.

Viszont nálunk épp ellenkezőleg van, amikor volt egy városi probléma és szerettem volna a segítségét kérni az ügyben, elég volt egyszer telefonálnom, ők hívtak vissza az üzenetrögzítős kérésem után. Aztán be se kellett mennem fogadóórára, a képviselővel tudtam telefonon beszélni utána nem sokkal - szintén ő hívott fel amikor volt rá ideje, nem én nyomultam. Pár perces beszélgetés volt, nem állítom hogy én voltam akinek sikerült elérni, de a beszélgetésünknek is szerepe volt abban, hogy már másképp vélekedett a kérdésben, mint előtte és megértette, hogy azon a városi témán a mandátuma fog múlni a következő szavazáson és még az addigi fideszes állásponttal is szembe helyezkedett. Az ő segítsége is benne volt abban, hogy végül a városi problémából nem gond lett a nyakunkban, hanem megoldás.

Képviselő és képviselő között is van különbség, és csak mert a nevét nem tudom fejből, attól még "ismerem" már ha egy telefonbeszélgetést lehet ebbe a körbe helyezni. :)

nov. 4. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!