Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen kimenetelt tartotok...

Milyen kimenetelt tartotok legvalószínűbbnek a 2026-os választásokon?

Figyelt kérdés

nov. 3. 14:37
A kérdező szavazást indított:
Nem írják ki a választásokat (valamilyen ürüggyel, mondjuk vészhelyzetre hivatkozva)
A Tisza nyeri a választásokat, de a Fidesz nem adja át a hatalmat
A Tisza nyeri a választásokat, a Fidesz átadja a hatalmat, és ellenzékből igyekszik megbuktatni az új kormányt
A Fidesz nyer, úgy, hogy mozgósítja az eddigi erőforrásait (propaganda, választási körzetek átszabása, stb.)
A Fidesz nyer, de valamilyen választási csalással
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Kettőt, nem tudok megjelölni, de az első és utolsó választ tartom a legerősebb válaszoknak.
nov. 3. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem tökmindegy? Jobb már nem lesz ugyse
nov. 3. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Fidesz győzelem.
nov. 3. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Fidesz győzelmet várok, 2/3 ad nélkül.
nov. 3. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Én a bemenetelt tartom a legvalószínűbbnek. Meg azt, hogy az ablakon való kidobás ezáltal érvényesül, és végre megnyugodnak a kedélyek.
nov. 3. 16:14
 6/12 Senior Séf ***** válasza:
Senki sem olyan hülye, hogy a száz sebből vérző gazdaságot, kínai kölcsönökkel terhelt büdzsét magára vállalja. Hagyják Orbánt nyerni.
nov. 4. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:

6

Igen. A fidesznek el kéne vinni a balhét.

nov. 4. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
20%
Nyerni a fog a pedesz ismételten akinek meg van egy kis esze lelép a haldokló külföldre, és éli az életét. Érdemes szerintem nyelvet tanulni míg most pár éven belül lehet visszatér a kötelező orosz, és hozzácsapják még majd a mandarint is az elvtársak várja meg ezt akinek 6 anyukája van. Diploma és dobbantás csao.
nov. 4. 22:32
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
0%

"Diploma és dobbantás csao."

Tehát ami jó, azt még húzzuk le Mo-ról, aztán meg dögöljön meg, mi?

nov. 4. 23:00
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
#9 Tehát amiért fizettem, és tanultam azt megkapom és elmegyek egy olyan külföldi céghez ami nem egy adag finggal akarja kiszúrni a szemem kezdőként, hanem emberszámba vesz, és nem várja el hogy 25 évesen legyen 15 év tapasztalatom, és csicskázzak. Ahogy mondod.
nov. 4. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!