Milyen kimenetelt tartotok legvalószínűbbnek a 2026-os választásokon?
Figyelt kérdés
nov. 3. 14:37
A kérdező szavazást indított:
Nem írják ki a választásokat (valamilyen ürüggyel, mondjuk vészhelyzetre hivatkozva)
A Tisza nyeri a választásokat, de a Fidesz nem adja át a hatalmat
A Tisza nyeri a választásokat, a Fidesz átadja a hatalmat, és ellenzékből igyekszik megbuktatni az új kormányt
A Fidesz nyer, úgy, hogy mozgósítja az eddigi erőforrásait (propaganda, választási körzetek átszabása, stb.)
A Fidesz nyer, de valamilyen választási csalással
21 szavazat
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Kettőt, nem tudok megjelölni, de az első és utolsó választ tartom a legerősebb válaszoknak.
2/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem tökmindegy? Jobb már nem lesz ugyse
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Fidesz győzelmet várok, 2/3 ad nélkül.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Én a bemenetelt tartom a legvalószínűbbnek. Meg azt, hogy az ablakon való kidobás ezáltal érvényesül, és végre megnyugodnak a kedélyek.
6/12 Senior Séf 

válasza:

válasza:Senki sem olyan hülye, hogy a száz sebből vérző gazdaságot, kínai kölcsönökkel terhelt büdzsét magára vállalja. Hagyják Orbánt nyerni.
7/12 anonim 

válasza:

válasza:6
Igen. A fidesznek el kéne vinni a balhét.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Nyerni a fog a pedesz ismételten akinek meg van egy kis esze lelép a haldokló külföldre, és éli az életét. Érdemes szerintem nyelvet tanulni míg most pár éven belül lehet visszatér a kötelező orosz, és hozzácsapják még majd a mandarint is az elvtársak várja meg ezt akinek 6 anyukája van. Diploma és dobbantás csao.
9/12 Senior Séf 

válasza:

válasza:"Diploma és dobbantás csao."
Tehát ami jó, azt még húzzuk le Mo-ról, aztán meg dögöljön meg, mi?
10/12 anonim 

válasza:

válasza:#9 Tehát amiért fizettem, és tanultam azt megkapom és elmegyek egy olyan külföldi céghez ami nem egy adag finggal akarja kiszúrni a szemem kezdőként, hanem emberszámba vesz, és nem várja el hogy 25 évesen legyen 15 év tapasztalatom, és csicskázzak. Ahogy mondod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!