Mikor célszerű bejelentenie a Tiszának a visszalépést, hogy eredményesen végigvigye a feladatát, a Fidesz hatalomban tartását?
Mi az a végső "határidő", amikor a szembeköpött szavazók már nem tudnak egységesen váltani? Egy hónappal a választás előtt?
Vagy nincs is ilyen időpont, mivel az ún. tiszásokat nem is érdekli annyira a demokrácia, hogy ilyen esetben is elmenjenek szavaznak? Vagy akiket igen, azoknak így felaprózódik a szavazata?

válasza:

válasza:2, hány olyan politikust kérsz, hogy felsoroljak, aki ellenzékiként indult valamelyik választáson, aztán azóta hogy-hogy nem, csak kiderült, hogy mégiscsak az ő kutyájuk kölyke?
qva hosszú lista lenne!

válasza:

válasza:Már most sem lehetne ütőképes ellenzéki erőt felállítani, ha visszalép a Tisza, de azért pár héttel a választás előtt még hatásosabb.
A balatonhenyei polgármester választáson fontos szempont volt, hogy a helyette induló jelöltnek még el kellett tudnia indulnia, az ellenfélnek meg visszalépnie. Előbbi ugye maga a Fidesz, utóbbiak közül pedig a Momentum nem indul, a DK és a kutyák meg kevés, hogy átvegyék az ellenzéki szavazatokat.
A tippem hogy az utolsó héten fog visszalépni MP.

válasza:Szerintem véghezviszi Pszichopatapeti a történelmi bukását.
Én már készítem a popcornt.

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!