Nem olyan mintha a Fidesz folyton mérget adagolna, és az ellendózis csepegtetésével kampányolna?
Figyelt kérdés
Ez fogalmazódott meg bennem a svájci indexálás kivezetése kapcsán most ugye legalább 40%-kal kapna többet egy nyugdíjas ha 2012-ben nem kerül kivezetésre, de most itt a 13. meg majd a 14. havi is egy kis ellendózisként holott ha ezt nem vezetik ki akkor az emelkedés 13,14,15,16,17 nyugdijnak is felérne, az állam bevezette ezt a 3%-os hitelt holott az elhibázott döntései okozták a lakhatási válságot, és az inflációt. Az embereknek nem tűnnek fel ezek?nov. 4. 12:07
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Persze, olyan mint a metil-alkoholból készült zugpálinka.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Mindig ezt csinálja a fidesz, 4 évnyi kudarc kormányzás után választások előtt próbálnak osztogatni és enyhíteni a bukott politikájukon
5/10 A kérdező kommentje:
#3 Megosztanádf velünk kérlek miben pontosan? Csak azért is, mert amiket felsoroltam ehhez kell jó pár év kormányzás tudtommal Magyar Péter még nem kormányzott akkor hogy sikerült végbevinnie amit én érzek?
nov. 4. 15:22
6/10 A kérdező kommentje:
Ahogy sejtettem.
nov. 4. 22:30
7/10 anonim 

válasza:

válasza:6# mit sejtettél kis barátom.
Nézd, Magyar Péter állandóan támad, hergel, olvasd csak plnel a saját adatszivárgásos történetre adott " válaszát"...
Tehát hazudok, hergelek, de ha sz@rban vagyok, a saját hülyesegem miatt, gyorsan elmondom, hogy engem minden mocskos hatalom bántani akar , leginkább miniszterelnök elvtárs!!!
Ez nem tűnik fel neked??
8/10 A kérdező kommentje:
#7 Tudtommal csak azt mondta, hogy a miniszterelnökelvtárs akarja őt kicsinálni ami nem túl logikátlan feltételezés tekintve a millió hazug lejáratás, az AI szájába adott mondatokat, az ezernyi cikkeket amit a propaganda ír róla, és azt hogy csomó ember rájuk szavazott az EU választáson is. Úgy teszel, mintha újdonság lenne hogy minden ellenzéki szereplőt lekaraktergyilkol a propaganda az elmúlt másfél évtizedben. Ettől függetlenül egyetértek veled abban, hogy Péter sem kezeli sokszor a legjobban ezeket, és csomószor dacból meg dühből kissé aggresszívan nyilvánul meg ami nekem sem tetszik, de ez valahogy továbbra sem fér össze az eredeti témával hogy kormányszinten mérget kapunk, és ha éppen kell a szavazatunk kapunk egy kis ellenszert, de azt sem mondom hogy lehetetlen hogy ez legyen majd egy Tisza kormány alatt, hisz Orbánékhoz is nagy reményt kötött sok ember 2010-ben köztük én is, de hát az lett ami lett.
nov. 5. 12:37
9/10 Senior Séf 

válasza:

válasza:Én csak mélységes disztópiát látok.
10/10 gergelice16 

válasza:

válasza:Egyik párt sem jó, mindenki csak a gyűlöletet szítja.
Egyébként sok mindenért lehet szídni a kormányt, de azért nem, hogy választások előtt erősebben kampányolnak - ez is csak egy stratégia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!