A fideszesek miért hazudják azt, hogy "balos médiatúlsúly" van?

válasza:

válasza:Igazából nem baloldali, hanem újbaloldali média túlsúly van. Ennek az az oka, jogy jobboldalon vagy csórók a vagy balf.szok a médiák.
A Fidesz közeli médiáknak van csak elég pénze a jobboldalon, de ők meg újságírásilag, média-stratégiailag tök kretének.
Úgymond jobboldali ember vagyok, mert Mi Hazánkos vagyok, de sajnos ezek a szomorú tények.
A Magyar Jelen is bénázik, csak a jobboldaliság vagy Mi Hazánk közeli témákra fókuszál, így szinte csak az eleve Mi Hazánkosok követik őket.

válasza:

válasza:Na... Akkor szedjük össze.
Én bal, te jobb, OK?
444
Telex
24.hu
átlátszó
mérce
Válasz online
baloldali.hu
szocikk.hu
hvg
portfolio
szeretlekmagyarorszag
napi.hu
atv.hu (cserébe ér majd tőled a hírtv.hu!)
infostart
népszava
hírklikk
pénzcentrum
ezalenyeg.hu
ptivátbankár
nyugat.hu
propeller
mfor
alon
direkt36
nyugatifény
rtl.hu
qubit
szabadeurópa
budapestkornyeke.hu
g7.hu
klubradio
hang.hu (magyar hang)
magyar narancs
forbes.hu
euronews
azonnali
alfahir (ha megegyezhetünk abban, hogy a jobbik mára ballik)
media1
balramagyar (ez legalább frappáns név)
pestibulvár
debreceninap
varoskurir.hu
ellenszél
egriügyek
zsúrpubi
röviden
minap.hu
pécsma
kaposvár most
ma.hu
ugytudjuk.hu
haromhatar.hu
egerhirek.hu
halasinfo
74nullanulla
civishir
civilhetes.hu
likenews.hu
jovotv.hu
pecsistop.hu
kecsup.hu
borsod24.hu
erdmost.hu
szabolcsihir.hu
jelen.media
borsodihir.hu
koroshircentrum.hu

válasza:

válasza:#4 Na majd mindjárt jönnek, hogy deaközmédia, megamegyeilapok blablabla.
Mindig szórakoztat amikor a megyei lapokkal jönnek, mintha bárki is olvasná azokat, ráadásul nem 19 van belőlük mindenki asztalán, hanem 1, csak 19 megyében más-más a borítója meg a témái.

válasza:6: "mintha bárki is olvasná azokat"
Ja kérem, és erről vajon ki tehet?
A KESMA több száz, meg a közmédia összes tévé- és rádiócsatornája, na meg a TV2-csoport, ill. a hirdetőtáblák, csak hogy "párat" említsek, és akkor a Megafon és társait még nem is említettem, bőven elég lehetne, csak olyan alacsony minőségűek, hogy még a saját tábor sem nézi. Na ez az igazán komikus, csak az a baj, hogy valójában inkább tragikus, mert ez mind közpénzből megy, és te magad vallod be, hogy milyen gyatra eléréssel és hatékonysággal.
Szóval a médiák számát tekintve igenis kormánypárti túlsúly van; az elért létszám tekintetében inkább egál közeli.

válasza:#5 Azt én a kérdezőtől várom, aki azt állította, hogy nincs baloldali médiatúlsúly. Ha tényleg nincs, akkor várom, hogy alátámassza az állítását. Számszerűleg vizsgálhatjuk már csak ezt, hisz olvasottságban a kérdező is elismerte, hogy a baloldali híroldalak állnak együttesen vezető pozícióban, azaz olvasói szám tekintetében baloldali médiatúlsúly van (de hát ugyebár ez az olvasók ízlésén múlik ideális esetben, azaz tegyük meg, hogy nem megyünk el odáig, hogy vizsgáljuk, a hírkeresők mennyire törekednek a balansz tartására a hírek felkínálása során).
Szóval hadd ne az én dolgom legyen már, másrészt pedig ha én végzem el azt is, akkor az hogy lesz számotokra hiteles tőlem?
#6 Teljesen mindegy, jöhetnek azok is, hisz én is leírtam a helyi (megyei/városi) baloldali hírlapokat, úgy korrekt, ha akkor jobbról is benne van az is.
Lényeg, hogy tegyünk pontot végre ennek a f.szságnak a végére, mert ez nem holmi misztikum, amit megkellene fejteni, össze lehet számolni, ha a számszerűség ami dönt. Meglehet nézni az együttes olvasói számot ha pedig az dönti el az arányt. A kettőt össze is adhatjuk tőlem, nekem mindegy, de így, hogy ex-has bemondjuk, hogy "de igen", "de nem is" ennek mi értelme? Ez a f.szság megy, mióta megbillent ebben az országban a totális baloldali híruralom és attól még lehet igaza a kérdezőnek, hogy túlbillent, de akkor tessék sorolni, ha nála a darab dönt, (mert valami alapján döntött) akkor sorolja, vagy vallja be, hogy ezt így hallotta, elhitte és osztja tovább.
óóóó amúgy a Partizánt kihagytam. Elnézést!
#7 Ez mellébeszélés. Sorold. Támaszd alá az állításod! KESMA-nál nem több százról beszélünk, és eleve nem mind politikával foglalkozó oldal. TV2 csoportnál 2 csatornán fut ugyanaz a híradó. Most akkor én soroljam az RTL csoport összes csatornáját? Ha a megafonról van szó, akkor tőlem belemehetünk a youtube csatornák felsorolásába is, de azért habosításig ne menjünk el, mert amit én írtam listát, azt is tudnám bőven habosítani, ha szükséges. Köztévénél hírek a két dunán és az m1-en vannak, m2 mesecsatorna, m3 retro csatorna, m4 sport csatorna, m5 kulturális csatorna, amin egyetlen vitaműsor érinti a politikát, (valamikor igen, valamikor nem, téma függő és ált. inkább a világpolitika a téma, mintsem az aktuálpolitika belföldön).

válasza:#4 Igen, meg is van a válasz a kérdésre. A fidesz szerint minden balos, ami nem az ő kerükben van. Valójában meg van a propaganda - őszinte tengely, továbbá a bal - liberális - konzervatív háromszög ahol el lehet helyezni az újságokat. A propaganda TUDJA hogy hazudik vagy minimum erősen szelektíven hangsúlyozza és hallgatja el a tényeket, mert célja a közvélemény formálása, nem az önkifejezés vagy véleményközlés vagy hírszolgálat. A fenti listán ilyen pl. a Nyugati fény, meg biztos sok más is, mert sok méltán ismeretlen cím van közötte. A Fidesznek az összes médiája ilyen, egyedül az index.hu próbál mást is közölni, hogy ne csak a kemény mag fideszesek olvassák.
Ami a liberális - konzervatív - baloldali háromszövet illeti, vannak nehezen behatárolható, nem igazán közéleti lapok felsorolva, pl. a qbit.hu forbes.hu Olyan igazi baloldali lap, ami nem propagandalap egyben - mint amilyen az egykori Népszabadság volt nem igazán van, bár úgy látom a Népszava kezd normalizálódni. Vannak konzervatív újságok is, mint pl. a valaszonline.hu, ami eredetileg a Heti Válasz néven fideszes újság volt. Jó, mondjuk a Magyar Narancs is, csak az még a Fidesz liberális korában :)
Meg van még a bulvár - elemző tengely, amin az rtl eléggé a felszínes érdekességekre megy rá míg mondjuk az atlatszo.hu megpróbál elemezni, feltárni:
Szóval van ez a sokszínű médiavilág, ami a fidesz szemüvegén nézve "baloldali média", ahol a ballib vagy újabban woke háttérhatalom manipulálja az embereket, egyedül ők világítanak a sötétben, és közlik az éppen aktuális igazságot.

válasza:Ez megint a : Azzal vádolunk, amit mi követünk el.
Több ezer milliárd közpénzt költenek évente az 1200-1500 médiát magába foglaló KESMA-ra, hogy központilag irányítsák, totálisan uralják az ország egész médiáját.
Az egészségügyre FELE ANNYÍT SEM KÖLTENEK évente, mint az aljas hazug propagandát terjesztő KESMA cégekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!