A Mandiner és Németh Balázs ellen is nyomozás indul majd a Tisza-app miatt?
Ők rendelkeznek a listával, Németh Balázs volt akit személyesen meg is keresett.
Ellenük is megindul majd a vizsgálat hogy hogyan jutottak az infók hozzájuk? Lehet hogy ők is ukrán bérencek?

válasza:

válasza:"Németh Balázs volt akit személyesen meg is keresett."
A tömbháza előtt sétált.
Amúgy meg netes adatbázis, ezt nem néztem de a másikat ami csak 18 ezer embert tartalmazott, hetekig el lehetett érni neten és én is többször megnéztem, rákerestem emberekre belőle.
Szóval itt én nem látom értelmét, hogy őket ezzel zargassák, mert nem olyan infó ami csak nekik van meg, amihez ők bármi többletet tudnának hozzárakni.

válasza:

válasza:

válasza:ma 21:14
Ez a te megítélésed, hogy mennyi jelentősége van annak, hogy olyan személyek férnek hozzá 200 ezer ember adatához akiknek ők nem adták meg. Szerintem jelentős, nyilván a Tisza károsultaknak ez kis ár a kormányváltásért, meg amúgy is Orbán az oroszok a hibásak. Nincs is igényetek rá, hogy kiderüljön mi történt. Ha kiderül meg majd akkor is azzal intézítek el, hogy a Fidesznek nem lehet hinni.
Az általad említett Mandinernek, Németh Balázsnak meg ehhez semmi köze nincs, ők csak egy valós eseményre (az adatok kikerülés) hívják fel a figyelmet.
Ez amit te szeretnél az kb. olyan, mintha hozzád menne házkutatásra a rendőrség, mert láttad ahogy az RTL-en élő egyenesben közvetítek egy tömegverekedést.

válasza:

válasza:ma 21:18
Te fogyi vagy? Neten fent van az egész adatbázis, minimális keresés után te is letöltheted, megnézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!