A párt nèlküliek körèben csak 13% tartja esèlyesnek a Tisza győzelmet a választásokon. Mit gondoltok erről?
"A Fideszt a párt nélküliek is erősítik: 28 százalékuk a kormánypártot tartja esélyesebbnek, 13 százalékuk a Tiszát, 57 százalékuk pedig nem formált véleményt a kérdésben."
Èn is párt nèlküli vagyok.

válasza:#1
Nincs olyan nagy külöbsèg a biztos pártválasztók között (48-37 a Tiszának) azokról is ír a cikk.
De ez a kèrdès most a párt nèlküliekről szól.

válasza:

válasza:

válasza:De az, hogy kit tart esélyesnek még nem egyenlő azzal, hogy arra is szavaz. Én is esélyesnek tartom sajnos még mindig a Fideszt, mégis a Tiszára szavazok, illetve főleg ezért.
5: a 21 Kutató meg a legpontosabban mért az EP választásokon, és most 53%-ot mér a Tiszának. Akkor ezt is elfogadod? :)

válasza:

válasza:

válasza:Pártnélküli ellenzéki vagyok, a Momentumra szavaztam volna, de, mivel ők visszaléptek, nem fogok szavazni. Kormányváltást szeretnék, de, annyira irritál, amit a Tisza és kiváltképp Magyar Péter művel, minden fronton és leginkább a múltjára való tekintettel, hogy életemben elöször, még 0rbánt is jobb választásnak tartanám, mint a másikat.
Nem fogok szavazni, mivel nincs pártom, de borzalomnak látom, azt, ami ma történik a politikában. Életemben elöször nincs kire szavazzak és egyáltalán nem akarom egyiket sem kormányon látni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!