Az lmbtq és woke miért nem téma már?
Figyelt kérdés
nov. 5. 01:18
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Mert a Pride részvétel világossá tette, hogy politikai választásokban nem olyan hatású, mint amit gondoltak korábban. Így kockázatos játszani vele, elkerülik inkább.
2/12 anonim 

válasza:

válasza:Pontosan, a politikai haszonszerzés miatt volt csúcsra járatva, de a homofóboknak most csalódniuk kell a hatalomban, nincsenek annyian, hogy a téma napirenden tartásával választást lehetne nyerni.
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Trump óta nyugaton is alábbhagyott a perverzió propagálása, így kevésbé érdekes téma.
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Mert Magyar Péter nem ugrott bele nyáron az LMBTQ-Pride csapdába, így most ukrajnázni kell.
5/12 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép 

válasza:

válasza:Trump elnökké választása eltörölte világszerte. Sehol nem merik már elővenni a baloldali pártok látva, hogy a demokraták mekkorát buktak ezekkel a témákkal.
Persze a szélsőbaloldalon még megvan a nagy gender-őrület meg Black Lives Matter, de hát ott Marx is menő mind a mai napig, szóval az egy furcsa szekta.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:2015 óta legális a melegházasság USA-ban. Ott a jobboldaliak között is szégyen homofóbnak lenni.
7/12 anonim 

válasza:

válasza:#3 Nem tudom, én aktív vagyok a témában, és szerintem azóta pont, hogy megerősödött ez a vonal, mégha a politikában nem hozzák fel olyan gyakran.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Mert minden propagand felületen az orosz narativak tolják, amióta szorul a hurok Putyin nyakán.
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Mert a kormány is LMBTQP- és woke-párti.
10/12 anonim 

válasza:

válasza:3! Igen Trump vagy épp Orbán nagyon hasznosak! Felszínén tartják a témát! 😃 Magyarországon soha ennyi LMBTQ közösséghez tartozó nem merte felvállalni magát, mint most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!