Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az lmbtq és woke miért nem...

Az lmbtq és woke miért nem téma már?

Figyelt kérdés
nov. 5. 01:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert a Pride részvétel világossá tette, hogy politikai választásokban nem olyan hatású, mint amit gondoltak korábban. Így kockázatos játszani vele, elkerülik inkább.
nov. 5. 01:24
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Pontosan, a politikai haszonszerzés miatt volt csúcsra járatva, de a homofóboknak most csalódniuk kell a hatalomban, nincsenek annyian, hogy a téma napirenden tartásával választást lehetne nyerni.
nov. 5. 01:32
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Trump óta nyugaton is alábbhagyott a perverzió propagálása, így kevésbé érdekes téma.
nov. 5. 01:55
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Mert Magyar Péter nem ugrott bele nyáron az LMBTQ-Pride csapdába, így most ukrajnázni kell.
nov. 5. 01:56
 5/12 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
16%

Trump elnökké választása eltörölte világszerte. Sehol nem merik már elővenni a baloldali pártok látva, hogy a demokraták mekkorát buktak ezekkel a témákkal.

Persze a szélsőbaloldalon még megvan a nagy gender-őrület meg Black Lives Matter, de hát ott Marx is menő mind a mai napig, szóval az egy furcsa szekta.

nov. 5. 01:57
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
2015 óta legális a melegházasság USA-ban. Ott a jobboldaliak között is szégyen homofóbnak lenni.
nov. 5. 02:44
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
#3 Nem tudom, én aktív vagyok a témában, és szerintem azóta pont, hogy megerősödött ez a vonal, mégha a politikában nem hozzák fel olyan gyakran.
nov. 5. 06:22
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Mert minden propagand felületen az orosz narativak tolják, amióta szorul a hurok Putyin nyakán.
nov. 5. 07:32
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert a kormány is LMBTQP- és woke-párti.
nov. 5. 08:00
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
3! Igen Trump vagy épp Orbán nagyon hasznosak! Felszínén tartják a témát! 😃 Magyarországon soha ennyi LMBTQ közösséghez tartozó nem merte felvállalni magát, mint most!
nov. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!