Németh Balázs akciója megmutatja, mi is volt az adatszivárogtatás célja? Várható még hasonló megfélemlítés ellenzékiekkel szemben?
És a legfontosabb kérdés: ki szavaz ezek után rájuk? Engem nem érdekel, hogy Tisza, DK, Mi Hazánk, MKKP stb... de mi visz rá valakit, hogy a Fideszre szavazzon, amikor látjuk, erkölcsileg hol állnak?

válasza:

válasza:“ de mi visz rá valakit, hogy a Fideszre szavazzon, amikor látjuk, erkölcsileg hol állnak?”
akik a Fideszre szavaznak erkölcsileg ugyanott állnak, ez fél Magyarország, ez a társadalom amiben élünk

válasza:#4: a Tisza lopta el az adatokat?
A Tisza megy ki emberekhez a személyes adataik ismeretében?

válasza:Olvass utána mi az ILLUSZTRÁCIÓ a videoban. Tessék most tudod a címet? Felsismerted a házat te lökött? Tudod ki az az egy az ezer lakóból?
Menjetek inkább az ukránokhoz akik az appotok fejlesztették
#7: jaj, de szánalmas... milyen appUNK?
Mi közöm a Tiszához?
Hol állítottam, hogy felismerhető? Valamit belemagyarázol a szavaimba, aztán vitazkozol vele? Ügyes vagy nagyon.

válasza:Ha meg nem ismerhető fel elismered, nem mindegy? :XD
Trollkédés
#9: trollválasz.
Még mindig egyedül Te állítod, hogy a probléma az, hogy Németh Balázs videójából felismerhető az aktivista lakhelye.
De én ilyet soha nem állítottam, még csak nem is utáltam rá. Csak azért magyarázod bele, mert ezzel tudsz vitatkozni, aztán gyerekes módon győzelemnek állítod ezt be.
Meg sem lepődöm a taktikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!