Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németh Balázs akciója megmutat...

Németh Balázs akciója megmutatja, mi is volt az adatszivárogtatás célja? Várható még hasonló megfélemlítés ellenzékiekkel szemben?

Figyelt kérdés

[link]

És a legfontosabb kérdés: ki szavaz ezek után rájuk? Engem nem érdekel, hogy Tisza, DK, Mi Hazánk, MKKP stb... de mi visz rá valakit, hogy a Fideszre szavazzon, amikor látjuk, erkölcsileg hol állnak?

nov. 5. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Viccelsz? Beazonosíthatatlan panel. Laknak benne ezren. Ez úgyis csak illusztráció volt. Arra hívta fel a figyelmet hogy nem jelezte már októberben sem, hogy szivárgott az adat
nov. 5. 08:22
 2/10 A kérdező kommentje:
#1: Te viccelsz, bagatellizálsz, és szándékosan félremagyarázod az egészet.
nov. 5. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:

“ de mi visz rá valakit, hogy a Fideszre szavazzon, amikor látjuk, erkölcsileg hol állnak?”

akik a Fideszre szavaznak erkölcsileg ugyanott állnak, ez fél Magyarország, ez a társadalom amiben élünk

nov. 5. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Nyilván rájuk szavazok, és nem egy kupleráj pártra, amelyik így bánik a támogatói adataival.
nov. 5. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:

#4: a Tisza lopta el az adatokat?

A Tisza megy ki emberekhez a személyes adataik ismeretében?

nov. 5. 10:18
 6/10 A kérdező kommentje:
#4: de eddig mire szavaztál, amíg nem volt Tisza párt? Mert ebből az jön le, hogy Te csak azért szavazol a Fideszre, mert az nem a Tisza.
nov. 5. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Olvass utána mi az ILLUSZTRÁCIÓ a videoban. Tessék most tudod a címet? Felsismerted a házat te lökött? Tudod ki az az egy az ezer lakóból?

Menjetek inkább az ukránokhoz akik az appotok fejlesztették

nov. 5. 12:11
 8/10 A kérdező kommentje:

#7: jaj, de szánalmas... milyen appUNK?

Mi közöm a Tiszához?

Hol állítottam, hogy felismerhető? Valamit belemagyarázol a szavaimba, aztán vitazkozol vele? Ügyes vagy nagyon.

nov. 5. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha meg nem ismerhető fel elismered, nem mindegy? :XD

Trollkédés

nov. 5. 12:30
 10/10 A kérdező kommentje:

#9: trollválasz.

Még mindig egyedül Te állítod, hogy a probléma az, hogy Németh Balázs videójából felismerhető az aktivista lakhelye.

De én ilyet soha nem állítottam, még csak nem is utáltam rá. Csak azért magyarázod bele, mert ezzel tudsz vitatkozni, aztán gyerekes módon győzelemnek állítod ezt be.

Meg sem lepődöm a taktikán.

nov. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!