Hol lehet jelenteni a HVG-t, amiért a Fidesz szolgálatába állva hazug AI képet posztoltak Magyar Péterről?
Rögtön a galéria első fotója.
A Fidesz-kitartott lap ezúttal túl messzire ment. Úgy akarja beállítani, mintha Magyar is a Fidesz-galeri része lenne, és ott várja Gulyás Gergely társaságában a híres-hírhedt propagandafilm, a Jud S...Elxrtuk vetítését.
Le kellene törölni ezt a képet. Amúgy nem is értem az egészet, eddig azt gondoltam, a HVG egy balliberális lap, ami a Fidesz-kormány eltakarításában érdekelt, erre ilyen szánalmas, aljas, már-már bűncselekmény határát súroló módon támadják az ellenzék vezetőjét, aki végre nyugalmat hozhatna az országba.

válasza:Magyar Péter ellenzék?
Ha Magyar Pétert zavarja a kép, akkor az ügyvédei intézkednek. Ha nem zavarja, akkor nem.
Ez már nem az a világ - szerencsére - ahol Neked kell jelentened.

válasza:

válasza:Vicces a HVG-t fideszesnek mondani - meg persze ostobaság.
De főképp vicces hogy egy 2021-es cikkel erőlködsz.
Amúgy #2 tökéletesen megmutatta ez mekkora ön-tökönlövés volt.

válasza:#4 Persze, persze. Tök mindegy mikori, ugye?
Akkor ha most beteszem a videót amiben Magyar Péter Orbánról áradozik és hogy mennyire jó is ma magyarnak lenni az országban, meg milyen sokat tett a fidesz kormány az emberekétrt, akkor ott is mondhatom hogy az igaz, ezt mondja most is MP - hiszen mindegy mikori a cikk, nem számít?

válasza:#2 - "Ez egy 2021-es cikk, akkor MP még nagy fideszes volt."
Ezt a kérdező is pontosan tudja, és csak ironizál.

válasza:Kedves Barátaim!
A HVG (Harcos Vergődők Garmadája) nevű újság — melynek logója nem véletlenül narancssárga — AI-jal odaszerkesztett engem a Elxurtuk című film bemutatójáról készült képek egyikére. Szándékosan Gulyás Gergely komám mellé szerkesztettek, hogy megtévesszék a rendszerváltók közösségét.
Azt a látszatot akarják kelteni, hogy részt vettem ezen a rituális gyurcsányozáson.
Azt akarják közvetíteni a rendszerváltók felé, hogy ÉÉÉÉNNNN lenézem azt a csodálatos személyt, kinek frakciója a legnagyobb gyöngy volt az ellenzéki összefogásban. Aki létrehozta azt az avantgárd, ugyanakkor reményteli tömörülést, amire a rendszerváltók szavaztak 2022-ben. Soha nem lennék rá képes, hogy anyapártom baloldali másolatát, a DK-t (leánykori nevén Kék Fideszt) ilyen módon megalázzam.
Már csak 158 nap, és minden narancslogós bérfirkásznak bútorápolót öntünk a számítógépére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!