A fideszre miért szavaznak sokan, amikor tény, hogy nem a magyarok érdekeit képviseli?

válasza:

válasza:#2
Miért magyar érdek, hogy az EUban bot vagyunk a külők között Oroszország érdekében?
Az EUs pénzekből lett egy csomó minden megcsinálva ebben az országban, az EUs befektetők hoztak létre munkahelyeket, sok magyar az EUba dolgozik, az ország exportjának 80% az EUba megy.
Az oroszoktol mit kapunk? Állítólagosan olcsóbb gázt?
Nem fektetnek itt be, nem építenek országutakat nekünk, nem oda mennek a fiatalok dolgozni.
Milyen érdek köt minket Oroszországhoz? Gondolkoztal már ezen? Egyszerűen nem racionális amit Orbán csinál. Elárulja azokat, akiknek a legtöbbet köszönhetünk és ezzel árt a magyar érdeknek de mit kapunk cserébe?

válasza:Inkább Orbán Viktor, mint Magyar Péter.
Olyan ember ne akarjon kormányozni aki 15 évig a Fidesz részese volt és addig tökéletes volt minden neki, aztán utána vmi történt vele, kitudja mi és hirtelen, ő már miniszterelnöki babérokra tör és megváltja az országot 4 év alatt vagy 8. Ugye ő mondta max 8 évig kormányozna. Számomra hitetlen az ember és a Tisza pàrt is. Mindent megígér és abból jó ha 2-3 dolgot tud teljesíteni, mert többre nem fog menni. A Fidesz legalább tudja mit csinál és hogyan, lehet rossz meg minden de egyben van az ország. A Tisza meg könnyedén tönkreverheti az országot rossz átgondolatlan döntésekkel. Szóval számomra a megszokott rendszer a jó.
Régebben én is a fideszre szavaztam mert úgy gondoltam az az ország érdeke/az a kisebb rossz de mindig kontraproduktivnak tartottam az uszítást az EU ellen. Gondoltam egy járulékos rossz
Most meggondoltam magam, főleg a fidesz háborúval kapcsolatos viselkedése miatt. Ez gyakorlatilag egy öngyilkos külpolitika és nincs benne ráció.
Ezért úgy döntöttem, hogy ha törik, ha szakad, le kell váltani a fideszt.
Magyar Péter eleinte nekem se volt szimpatikus, most se tartom messiásnak, nagyon sok populista dolgokat mond de amerre a fidesz akkar menni, nincs út
Komolyan azt gondolod hogy az oroszag egyben van? Elég fura, legtöbb fideszes se gondolja így
Egészségügy? Oktatási rendszer? Ezek rendben vannak szerinted?
Még nem is mondtam mélyebb dolgokatat mint a gazdaságban kevés hozzá adott érték!
16 év kétharmad. Mi kellett volna hogy ez megváltozzon? Utolsók lettünk az EUban és kioktatjuk. Legalább úgy állnánk mint a többi volt szoci ország, akik mögölünk indultak!

válasza:A Tiszára is sokan akarnak szavazni, pedig őket még annyi érdek sem fűzi Magyarországhoz, a meggazdagodást a nyugati globalista nagytőke kiszolgálásától várják. (Zelenszkijnek bejött.) Ezért azok politikájának megfelelően alakítják majd az ország sorsát. Ellenben a NER rendszert komoly gazdasági érdekek fűzik az országhoz és annak stabilitásához.
A Tisza első dolga lesz a kerítés lebontása, a migráns kvóta elfogadása, a sorkatonaság bevezetése. Romolusz ukrán érzelmű politikáját nézve nem elképzelhetetlen, hogy Magyarország fogja elsőként támogatni katonailag és emberállománnyal az ukrán hadsereget.
Az oroszokhoz jelentős gazdasági érdekek fűznek minket és egyébként Nyugat-Európat is. Ez, az "itt EU pénzekből épült minden" elképzelés nem egészen fedi a valóságot. A nyugati tőkések jóval nagyobb hasznot szívnak el a magyar gazdaságból mint amennyit befektettek. Ezek nem jótékonysági intézmények. Ideje lenne felébredni a mesevilágból. Itt kemény gazdasági sakkjátszma folyik amelynek az ukrán konfliktus a gócpontja. Gyermekded elképzelés csupán, hogy a jó és a rossz párviadaláról van szó.
Ja és nem vagyok Fidesz szavazó, még mielőtt kapom a "fidesznyik" meg a többi hasonlóan ostoba személyeskedő jelzőt a nyakamba.
Persze hogy mindenki a saját érdekeit nézi de akkor is jól jártunk EU tagsággal. Orbán se mond mást.
Milyen gazdasági érdek fűz minket Oroszországhoz az energia hordozókat leszámítva szerinted?
Persze vitatható jó ötlet volt-e levállni róla az EUnak de Magyarország számára nem racionális szembe menni ezzel a döntéssel.
Továbbra is úgy gondolom hogy a magyar érdek, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatot az EUval. Erre a fidesz már nem képes mert egy olyan kommunikációs zsákutcába kormányozta magát, ahonnan már nem tud kijönni.
Ha ez akkora okosság és ravaszsag amit az Orbán kormány csinál, miben mutatkozik meg?
A legtöbb gazdasági mutatóban sereghajtók vagyunk a térségben.
Ez egy elhibázott irány.
"A Tisza első dolga lesz a kerítés lebontása, a migráns kvóta elfogadása, a sorkatonaság bevezetése. Romolusz ukrán érzelmű politikáját nézve nem elképzelhetetlen, hogy Magyarország fogja elsőként támogatni katonailag és emberállománnyal az ukrán hadsereget."
Ezeket honnan veszed? Mert semmi bizonyíték nincs rá csak a fidesz propaganda ezt nyomja ezerrel.
Már csak azért se logikus mert az EU kifejezetten azt várja a tagállamoktol, hogy állítsák meg az illegális migrációt.
A NATO pedig akkor se engedné hogy katonákat küldjünk Ukrajnába ha akarnánk mert az világháborút jelent. Most se küld egy NATO ország se katonákat Ukrajnában
Az ilyeneket tényleg csak a legbutabb fideszesek hiszenek el

válasza:7.
"Magyarország fogja elsőként támogatni katonailag és emberállománnyal az ukrán hadsereget."
Neked aztán jól kimosták az agyad, édes fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!