Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme a propagandának...

Mi értelme a propagandának mikor már mindenki eldöntötte kire fog szavazni?

Figyelt kérdés
nov. 5. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Hogy megkérdezzétek hetente, és valamelyikünk hetente, le tudja irni, hogy az, hogy LOPHASSANAK kedvükre!

Közpénzlopás, de jövő héten megint meg fogja valaki kérdezni.

nov. 5. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Ezt kérdem én is, mert nekem egy rohadt szóra, egyetlen plakátra sincs szükségem, de hát tudom hogy még csak most fog igazán beindulni az örjögő gyilkos kampány.

Legszivesebben minden felhajtás nélkül most leadnán a szavazatom a Tiszára és felejtsük el az egészet.

nov. 5. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Én is kampány nélkül is szavazok a fideszre, de sajnos nincs mindenkinek ennyi esze, hogy ez evidens legyen, és szerencsére nem mindenki olyan ostoba, hogy gondolkodás nélkül a tiszára szavazzon, miattuk van ez a hosszú csúnya kampány.
nov. 5. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert az egyszerűen nem igaz, hogy mindenki döntött már. Nagyon sok olyan ember van, aki a választás előtti napokban vagy napon dönti el, hogy kire szavaz. Addig is lehet azon emberek fejét formálni az ilyen agyzsibbasztó propagandával, amit főleg a fidesz művel.
nov. 5. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Te mindenkit megkérdeztél, vagy honnan veszed ezt?
nov. 5. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az az értelme, hogy azoknak az embereknek a szavazás napján el is kell menniük, és be kell rajzolniuk az X-et. Folyamatosan tartani kell a kampányt már mindkét félnek, már nem lankadhat a figyelem, minden szavazat számít.
nov. 5. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
3as igen, szerencsére az emberek nagy részének több esze van és nem szavaznak a fidesz maffiára.
tegnapelőtt 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!