Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter populista?

Magyar Péter populista?

Figyelt kérdés
A beszédei olyanok.
2025. nov. 8. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2025. nov. 8. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Az nagyon enyhe kifejezés.
2025. nov. 8. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk Orbán is az.
2025. nov. 8. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itthon körülbelül az összes nagyobb párt populista.
2025. nov. 8. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És ezzel nincs is gond.
2025. nov. 8. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Van gond a populizmussal, de másképp hogy nyerhetett volna Orbán ellen?
ápr. 23. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz

Orbánt nem lehetett volna leváltani populizmus nélkül, ezért a kihívójának törvényszerűen populistának kell látszania. Csak remélni tudom hogy végül inkább hazugnak bizonyul és levetkőzi ezt a förtelmes politikát

Ha eurót akar bevezetni akkor kénytelen lesz

ápr. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Peter egy populista politikus aki mindent iger a semmibol?

Nem vagyok Fideszes troll, Erdelyi magyar vagyok, igazabol nincs bajom M-vel vagy a Tisza parttal, de ugy erzem hogy Magyar Peter es a Tisza part jelenlegi eleg keves tagjai mindent igernek de a kerdesem az hogy honnan es mibol? Nem mondom, hogy hazudnak vagy nem...

2030-ban a Tisza hogyan lesz leváltható egy értelmes, nem populista pártra?

Akik nem vértiszások, hanem csak a "rendszerváltás" miatt szavaznak le erre, azoknak milyen elképzeléseik vagy terveik vannak a jövőre nézve? Főleg azok érdekelnek, akik nem szimpatizálnak a jobboldallal.

A populista politikának van egy egészséges szintje? Aki nem populista, nem is nagyon tud érvényesülni?

Na pl Trump, Orbán rohadt káros a saját orszagukra, meg globálisan is, pláne Trump. Ezt a fajta populizmust gyűlölöm. De ha azt vesszük, Magyar Péter is belenget populista szólamokat, őt mégis szereti a nép, eszköznek tekinti. Hol van a határ az elfogadható populizmus és a nem elfogadható között?

Magyar Péter miért nem baloldali szociálliberális vagy bal populista politikai ideológiát folytat?

Az oké, hogy lekell váltani a Fideszt de miért van az, hogy az összes messiás aki eddig volt Jakab, Vona, Torockai, MP, MZP. Mindegyikük csak béna jobboldali konzervatív illiberális vagy a Jobbik, MH esetében inkább már fasiszta ideológiával próbálkozik mindenki? Tudom...

Magyar Péter politikája az alabbiakból áll véleményem szerint - miért tudja meggyőzni az embereket ezzel?

Azzal kezdeném, hogy MP szakmabelim, én is jogász vagyok, egy egyetemre jartunk,ismerjük egymast személyesen, csak azóta én - már 15 éve - külföldön dolgozom jogászként. A véleményem tehát szakmai és személyes benyomások alapján is alakult. Politikájának fő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!