Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes a házikedvenceinket...

Érdemes a házikedvenceinket távol tartani a TISZA-szigetektől?

Figyelt kérdés
2025. nov. 25. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Olyan buta vagy hogy azt se érted, hogy a fideszen gunyolodnak amiért ilyen röhejes hazugságokat találnak ki mint a kisállat adó

2025. nov. 25. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

5.

Ha valami nem tetszik akkor kamu🤡

Akkor ez utána tiszára is lehet azt mondani hogy ka moha kitalál valamit?

2025. nov. 26. 00:22
 3/3 XXXBalazs ***** válasza:
Én átkötöttem a macskámat nemzetiszínű szalaggal, hátha az megvédi a macskaadótól. De lehet, hogy kicsit túl szorosra húztam, mert azon nem nyávog :(
2025. nov. 26. 06:17

További kérdések:

Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...

Magyar Péter nem retteg egy újabb 2006-os forradalomtól?

Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.

A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...

Ezt a kotorékozás elleni petíciót átgondolták?

Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!