2/12 anonim 

válasza:

válasza:De, de nem fog. Ez a Fidesz, ilyenné vált. Ennél már csak rosszabb lesz.
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Dehogy nem. De ez Magyarország, itt ez teljesen rendben van.
4/12 anonim 

válasza:

válasza:SEmmi keresni valója nincs a közéletben. Takács takarodj!
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Már rég le kellett volna, de nyilván nem fog, nekik mindent lehet !
Az 1# pedig kívánom hogy ha az ő gyerekével történne ez, na akkor is maradjon ez a véleménye 🙈😉🐑
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Ez a gyerekbarát kormány...Takács veri magát holott még egy szakvizsgát se tudott összeszedni ennyi év alatt. Semmihez se ért és látszik hogy teljesen Fideszes, alpári, buta
8/12 Sanyi2025 

válasza:

válasza:Nem. Akkor kell lemondania egy politikusnak, ha valami illegálisat tesz vagy az ő hatásköre alá tartozó területen rendszerszintű probléma miatt jóvátehetetlen dolog történik.
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Én csak azt nem értem, miért van egy miniszternek és a családjának nyilvános facebook profilja, ahova bárki írogathat csak úgy.
Valószínűleg ha nekem írna valaki szombat este tízkor, olyan stílusban, hogy hogyan tudok a tükörbe nézni, én is elküldeném az anyjába. Normálisan is meg lehetett volna írni két sorban (ha már úgyis tegezte), hogy Kedves Péter, a kórházban nem volt fűtés, kérlek, segíts megoldani a problémát.
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem lenne a Fidesz, már kórházak sem lennének. A baloldal mindent el akart adni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!