Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért nem vitázik...

Magyar Péter miért nem vitázik Toroczkai Lászlóval?

Figyelt kérdés

Üdv! Elkezdtem kicsit aktívabban újra követni a politikát és felmerült bennem egy kérdés: Magyar Péter miért nem vitázik Toroczkai Lászlóval? Toroczkai László 2016 és 2018 közt a második legerősebb párt alelnöke volt (Jobbik) 2018 ban megalapította a mi hazánk mozgalmat és 4 év múlva az első választásukon bekerültek a parlamentbe, utána pedig az európai parlamentbe is betudtak és youtubeon több mint 300 ezres tábort tudott felhalmozni. Szerintem lehet Toroczkaival egyetérteni és nem egyetérteni de nem lenne jó ha vitáznának egyet? Én rendkívül fontosnak tartom az értelmes vitát és szomorú látni, hogy Orbán Viktor nem vitázik és szerintem oda is lehetne egy ilyen interjún szúrni a fidesznek, hogy "látod Orbán? mi leülünk vitázni kulturáltan, te miért nem mersz?" És jogos is lenne. Egyébként szerintem meglehetősen érdekes beszélgetés lehetne belőle ahogy mindketten beszélhetnének arról, hogy mit gondolnak a fideszről és ez is roppant érdekes lenne.

Egyébként egy ilyen vitán a fiókpártozást meg a Magyar Péter x évig a fideszben volt témákat is ki lehetne vesézni és nem facebookon meg youtubeon mennének az üzengetések... Szóval én örülnék ha leülnének vitázni

Ti mit gondoltok? Ti is élveznétek egy Magyar Péter és Toroczkai László kulturált vitát? Miért nem születik meg?

dec. 3. 05:10
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
45%
Toroczkai és a kultúra... oltásellenes háborúpárti, ez már kizárja a kultúráltságot. Meg elég megnézni mit művelt a székház ostrománál
dec. 3. 05:12
 2/48 anonim ***** válasza:
50%

Magyar képtelen vitázni. O csak személyeskedni tud.

Nem tudja elviselni ,ha valakinek mas a véleménye.

Lasd mit mond az újságírókra.

dec. 3. 05:16
 3/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem láttam annyi Magyar Péter interjút, hogy ezt megtudjam állapítani szóval a személyes véleményen információ hiánya miatt nem fejtem ki abban a témában, hogy milyen Magyar Péter személyisége

Nem oltásellenes tudtommal, csak a covid oltásokat kritizálta de javítsatok ki ha tévedek, a háború pártiságot nem tudom miből gondolod, ő nem igazán akar tudtommal fegyvereket küldeni ukrajnába és elmondta az egyik videójában amit láttam (talán interjú és nem is az ő csatornáján volt) Hogy nem akar háborút senkivel mert a magyarságot nem szabad kitenni semmilyen háborúnak.. Szóval kicsit úgy érzem, hogy megalapozatlan az érvelésed, egyébként egész sok podcast van vele az elmúlt évekből és én nem látom azt, hogy ne lehetne vele értelmesen beszélni, nézd meg a partizán interjút. 2 Ember akik teljesen más véleményen vannak, mégis kulturáltan megvitatták a témákat. 2006 ba megint nem igazán mennék bele de szerintem az dicséretre méltó, hogy rendőrök ellen ki mert állni és a nép oldalán tüntetett egy olyan miniszterelnök ellen aki hatalmas botrányba keveredett. 2006 ban azért kellett bátorság, hogy utcára menjen az ember és bár lehet vitázni arról, hogy mennyire szélsőséges de az, hogy a hazájáért ment ki tüntetni és a 2006 os eseményeken nem a tüntetők voltak a rossz fiúk, azt ki merem jelenteni (bár a fidesz elleni tüntetéseken se a tüntetők a rosszak, sőt, a tüntetők az esetek túlnyomó többségében pont, hogy a jó oldalt képviselik)

Szeretném megkérdezni, hogy az nem sérti a demokráciát ha valaki nem mer kiállni vitázni mint például Orbán Viktor? Szerintem a szabadsághoz és demokráciához elengedhetetlen, hogy az emberek leüljenek és vitázzanak, aki erre képtelen vagy nem mer az alkalmatlan 1 ország vezetésére szerény véleményen szerint.

dec. 3. 05:26
 4/48 XXXBalazs ***** válasza:
47%

Mert magyar ennyire van a kormánnyváltástól: |--|

Toroczkai meg ennyire: |------------------|

Most akkor mit vitázgasson vele? Ennyi erővel valamelyik random falusi önkormányzati képviselővel is vitázhatna, annak is annyi értelme lenne.

dec. 3. 06:24
 5/48 A kérdező kommentje:

Toroczkai László egy párt és parlamenti frakció vezetője és minden bizonnyal ez a 26-os választások után is így lesz, az pedig nem érv, hogy több százalékon áll a tisza mert ennyi erővel Orbán Viktornak se kell vitázni mert ő van a kormányon és 15 éve kétharmada van ettől pedig Magyar Péter nagyon messze...

dec. 3. 06:55
 6/48 anonim ***** válasza:
40%
Mert belepiszkított a nadrágjába.
dec. 3. 07:10
 7/48 anonim ***** válasza:
61%

"Nem oltásellenes tudtommal, csak a covid oltásokat kritizálta"

Ráadásul felőle abból is több tonnát magába fecskendezhet bárki. Csak azzal nem értett egyet hogy különböző szankciókkal, nyilvános helyre be nem engedés, munkahely elvesztése, vagy pénzbírsággal bárkit erre kényszeríteni lehessen.

dec. 3. 07:16
 8/48 anonim ***** válasza:
49%
Toroczkai Lászlóval az a baj hogy van esze. Magyarnak is, Orbánnak is csak káposztalé van a fejében. Ha nagy nyilvánosság előtt vitába szállnának vele egy egész ország jönne rá hogy ezt a két barmot már magzat korában el kellett volna hajtani mert csak a kárt csinálják. Orbán ráadásul lop is, Magyar meg épp most készül lopni.
dec. 3. 07:22
 9/48 A kérdező kommentje:

Erről jut eszembe, svédországban volt talán, hogy nem hozták be a covid elején a maszkokat meg a lezárásokat, hogy mindenkin átfusson a vírus és így legyen meg a nyájimmunitás és bevált, náluk nem voltak tele a kórházak és jóval kevesebb halálos áldozat is volt.

dec. 3. 07:25
 10/48 anonim ***** válasza:
33%
Mert Torockai be sem fog kerülni a parlamentbe jövőre. Vesztesekkel felesleges vitázni. Torockai kampányolhatna, csinálhatna országjárást úgy mint MP tette.
dec. 3. 07:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!