Magyar Péternek, hogy van képe a Gyurcsány korszak végéhez hasonlitani, a mai rendszert, mikor 2009-ben, ő ott tipródott a fideszben a leeső csontokért, csakúgy, mint még akár 2 éve is? Pont ő Gyurcsányozik?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hááát....nem csak ő érzi ezt! Én pont ezt írtam már itt is többször, hogy nagyjából olyasmi érzés van most az emberekben, igaz nem annyira áthatóan!
Valami eltört! Az elmúlt két évben a fidesz sorra zakózik meg csinál magából hülyét a 2025-ös év gyakorlatilag egy tragikomédia volt nekik, amihez nyúltak ott bukás lett a úgy a Pride betiltásából -amiről azóta k..va nagy csönd van- a "pénzügyi védőpajzsig" ami csak Orbán fantáziájában ígért meg Trump.

válasza:"Látod, mindenki elindul valahonnan......."
Igen és mindenki hová jut...Péterrel se lesz másképp, nem kell féni.

válasza:Hányingere lett ettől a Gyurcsányéktól is moslékabb rendszerből és alapított 1 pártot amivel az ilyen moslékok eltüntethetők.
És milyen igaza van!

válasza:Orbán apja MSZMP pártpropagamista volt
Orbán Viktor Kis-sz (KISZ) tagsága a 80-as években volt, amikor a KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség, a Kádár-rendszer ifjúsági szervezete) tagjaként politikai pályafutását kezdte.
Mindenki elkezdi valahol ugye kérdező

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Orbánnak 5 év országrontás után kellett kormányozható állapotba hozni az országot, amire az első ciklusa ráment. Utána ő maga kezdett kormányzás címén sáskajárásba, ami 16 éve tart jövőre. Ilyen mértékű károkat és lemaradást a fejlett országoktól hogyan lesz képes...
Magyar hiába próbálkozik a szokásos retorikai fordulatokkal, a magyarok nem akarnak még az orbáni gazdasági csőd után sem adóemelést. Miközben Magyar ígéretei nélkül sem tehet mást, ha ötlete nincsen (márpedig nincsen), mint a drasztikus adóemelés. Különösen, hogy az...
Én tényleg nem tudom elhinni, hogy be volt tervezve ez a mondat, szóval most nagyon jóhiszeműen azt vagyok hajlandó gondolni, hogy van valami mélyebb, mögöttes tartalma és nem is gondolta komolyan.De akkor hogy gondolta?Valamelyik fideszes magyarázza meg ezt nekem,...
Fb bejegyzések alapján Magyar Pétert több 10E-en, közel 100E-en kedvelik, addig Orbánra már csak néhány ezer reakció érkezik....
Gyurcsány Ferenc bár nincs jelen a politikában, de lélekben Karácsony Gergely személyiségében jelen van. Döbbenetes, de úgy tünik, hogy a Gyurcsányos szellemiség továbbra is köztünk van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!