Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péternek, hogy van...

Magyar Péternek, hogy van képe a Gyurcsány korszak végéhez hasonlitani, a mai rendszert, mikor 2009-ben, ő ott tipródott a fideszben a leeső csontokért, csakúgy, mint még akár 2 éve is? Pont ő Gyurcsányozik?

Figyelt kérdés

dec. 22. 20:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Miért pont ő ne tenné? Mások is teszik, akik ott tipródtak.
dec. 22. 20:26
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
35 éve meg még Orbánnak csorgott a nyála a leeső csontokért, a többi fiatal demokratával egyetemben. Látod, mindenki elindul valahonnan.......
dec. 22. 20:39
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
#1 Még szerencse, hogy nincs bajod a NER-rel.
dec. 22. 20:40
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Hááát....nem csak ő érzi ezt! Én pont ezt írtam már itt is többször, hogy nagyjából olyasmi érzés van most az emberekben, igaz nem annyira áthatóan!

Valami eltört! Az elmúlt két évben a fidesz sorra zakózik meg csinál magából hülyét a 2025-ös év gyakorlatilag egy tragikomédia volt nekik, amihez nyúltak ott bukás lett a úgy a Pride betiltásából -amiről azóta k..va nagy csönd van- a "pénzügyi védőpajzsig" ami csak Orbán fantáziájában ígért meg Trump.

dec. 22. 20:42
 5/24 anonim ***** válasza:
12%

"Látod, mindenki elindul valahonnan......."

Igen és mindenki hová jut...Péterrel se lesz másképp, nem kell féni.

dec. 22. 20:43
 6/24 anonim ***** válasza:
74%

Hányingere lett ettől a Gyurcsányéktól is moslékabb rendszerből és alapított 1 pártot amivel az ilyen moslékok eltüntethetők.

És milyen igaza van!

dec. 22. 20:43
 7/24 anonim ***** válasza:
84%

Orbán apja MSZMP pártpropagamista volt

Orbán Viktor Kis-sz (KISZ) tagsága a 80-as években volt, amikor a KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség, a Kádár-rendszer ifjúsági szervezete) tagjaként politikai pályafutását kezdte.

Mindenki elkezdi valahol ugye kérdező

dec. 22. 20:44
 8/24 A kérdező kommentje:
2, Péter Viktor farhátán mászott fel oda, ahol most van.
dec. 22. 20:44
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy bizonyos emberek ennyire távol legyenek a realitásoktól. Nagyon elszomorító.
dec. 22. 20:45
 10/24 A kérdező kommentje:
6, és mit csinált ez az igaz ember 3 évtizedet a NER-be? 3 évtized után, miért csak most lett hányingere?
dec. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péternek mennyi időbe telik majd rendbe tenni az országot a Gyurcsány-Orbán korszak után?

Orbánnak 5 év országrontás után kellett kormányozható állapotba hozni az országot, amire az első ciklusa ráment. Utána ő maga kezdett kormányzás címén sáskajárásba, ami 16 éve tart jövőre. Ilyen mértékű károkat és lemaradást a fejlett országoktól hogyan lesz képes...

Véleményed szerint Magyar Péter belebukik a 2026-os választás előtt a kikotyogott adóemelésbe és a gyűlölködő gyurcsányozásba?

Magyar hiába próbálkozik a szokásos retorikai fordulatokkal, a magyarok nem akarnak még az orbáni gazdasági csőd után sem adóemelést. Miközben Magyar ígéretei nélkül sem tehet mást, ha ötlete nincsen (márpedig nincsen), mint a drasztikus adóemelés. Különösen, hogy az...

Ott mire gondolt Lázár, amikor Gyurcsányosan azt mondta, hogy nem csináltak semmit 15 évig?

Én tényleg nem tudom elhinni, hogy be volt tervezve ez a mondat, szóval most nagyon jóhiszeműen azt vagyok hajlandó gondolni, hogy van valami mélyebb, mögöttes tartalma és nem is gondolta komolyan.De akkor hogy gondolta?Valamelyik fideszes magyarázza meg ezt nekem,...

Kötcsén ma végleg véget ér a Gyurcsány-Orbán korszak?

Fb bejegyzések alapján Magyar Pétert több 10E-en, közel 100E-en kedvelik, addig Orbánra már csak néhány ezer reakció érkezik....

Jól látom, hogy Karácsony Gergely viszi tovább Gyurcsány Ferenc munkásságát, lényegében az utódjának tekinhető? A politikája, a személyiségének a...

Gyurcsány Ferenc bár nincs jelen a politikában, de lélekben Karácsony Gergely személyiségében jelen van. Döbbenetes, de úgy tünik, hogy a Gyurcsányos szellemiség továbbra is köztünk van.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!