Mit kívánsz dr. Magyar Péternek, Magyarország következő miniszterelnökének karácsonyra?

válasza:

válasza:#1: Annyit azért nem, ha egy párt megszakítás nélkül ennyi ideig van hatalmon, az nem szokott jóra vezetni.
Hogy mit kívánok? Feltöltődést, majd sok erőt neki ez ellen a hatalom ellen. Egy ország áll mellette.

válasza:Amit magamnak és mindenki másnak.
Tökéletes fizikai és mentális egészséget, anyagi biztonságot, jólétet, békét, szeretetet, nekem és minden szerettemnek, és mindenkinek, és mindenki szerettének.

válasza:

válasza:Ugyanazt, amit mindenkinek:
Békés, meghitt ünnepeket!🎄

válasza:"Még minimum 15 kellemes karácsonyt kormányon"
Azzal te nem biztos, hogy jól fogsz járni.

válasza:

válasza:"Rosszabbul aligha járhat, mint a jelenlegivel."
Ezt már hallottuk 1998 előtt is...
Kapcsolódó kérdések:
Még ha Németországba vagy Ausztriának akarna azt megértem.. de Magyarországnak??? Hát egy csicska fos ország.. az egész világ szarik ránk.. miért akar bárki is miniszterelnök lenni itt??? Nem értem. Max lopni a pénzt arra jó
🎫 Ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke? Polymarketen a 2026-os magyar választásra is fogadhatunk. Jelenleg: (1.4 millió dolláros volumennél) Péter Magyar 58% Viktor Orbán 42% Klára Dobrev <1% László Toroczkai <1% Magyar Péter győzelme esetén...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!