Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reménykedhetünk benne, hogy...

Reménykedhetünk benne, hogy Trump belátja, hogy Orbán a venezuelai elnökhöz hasonló figura és kiktatja egy hasonló akcióval?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha újra szabadság es demokrácia lenne!

jan. 3. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
jan. 3. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos nem.
jan. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

3 nappal vagyok a nemvárt napja előtt. Ma volt egy kevés barnázásom és kicsi görcsölés. Ami el is múlt. Reménykedhetem még a babában? Van aki hasonló cipőben járt?

Egyetlen egyszer barnáztam régebben menstruáció előtt, szóval rám nem jellemző. Jobb oldalt a méhemnél szurkál, leginkább ha ülő helyzetből felállok, ez ma és tegnap is volt. Van akinek hasonlóan alakultak a dolgok és baba lett mégis belőle, vagy ne is reménykedjem?...

Volt vki hasonló helyzetbe?

Azt szeretnèm kérdezni h reménykedhetek-e még h terhes vagyok m a teszt negativ lett d még nem jött meg. Volt már 1 lombikom de ott véreztem s elment most semmi vérzés mègis negativ lett a teszt.

Volt már hasonló tapasztalat? Reménykedhetek? (Bővebben lent)

A dilemmámat az okozza hogy, pár napja eléggé fájnak a melleim. Sokszor amolyan "megjön" érzéseket érzek a hasam aljából és nem tudom mire vélni ezeket a dolgokat. Az első babám óta nekem óramű pontosságra beálltak a kis női dolgaim és nem értem most mit produkálok. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!