Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kutya pártos szavazók...

A Kutya pártos szavazók szembe tudnak majd nézni a közgyűlölettel, ha miattuk lesz bukó a választás?

Figyelt kérdés
A DK-t hagyjuk is, mert pont olyan szektások, mint a fideszesek. De a Kutyákról most derül ki épp, hogy a képviselői apanázs Orbán tenyeréből fontosabb nekik a változásnál, hiszen nem lépnek vissza.

jan. 18. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 D-Mano ***** válasza:
60%

Kérdező,

Egy ilyen kérdés után még van képed szektásozni?

jan. 18. 20:29
 2/72 anonim ***** válasza:
36%
Hajrá Kutyapárt, ott lesznek a Parlamentben, és se Magyar Péter se Orban Viktor nem fog neki örülni! Ezért is szavazz a Kutyapártra
jan. 18. 20:32
 3/72 anonim ***** válasza:
61%

A tobbi part is csak azert lep vissza mert az egy szazalek se lenne meg.

Enben az orszagban mindenki a koz erdeket hangoztaztata de sajat erdek vezerli.

Van aki tudja magarol h erdekbol cselkszik van aki altatja magat.

jan. 18. 20:35
 4/72 anonim ***** válasza:
91%
Miért pont miattuk? Elsősorban a fideszre szavazók miatt nem lesz változás...
jan. 18. 20:35
 5/72 anonim ***** válasza:
33%
Persze. Az a 4-5%-kal? 48%-kos vezetést mérnek a Tiszának átlagba. Vagy mégsincs így. 48%-kal is lesz kétharmad. Tudom hogy négyharmad kell de nem a Kutyákon múlik. Ha ennyire zavar titeket akkor tiltsátok be őket.
jan. 18. 20:38
 6/72 anonim ***** válasza:
70%
Beszédes a párt neve, legalább nem árulnak zsákbamacskát hogy kik is ők.
jan. 18. 20:40
 7/72 anonim ***** válasza:
64%
Az egy párt? :D
jan. 18. 20:42
 8/72 anonim ***** válasza:
66%
Megint csak nem a kutyapartot vedve (mert am semmi ertelme rajuk szavazni a bejutasuk eselytelen) de sokkal tobb ember el se megy szavazni ok ugyan annyit tesznek a valtozasert mint a kutyasok.
jan. 18. 20:42
 9/72 anonim ***** válasza:
38%
Kutyapárt fix 5%-on túl van, ott lesz a parlamentben. Én csak azt nem értem, miért zavarja ez a Tiszásokat? Mitől félnek?
jan. 18. 20:47
 10/72 anonim ***** válasza:
59%

Elozo valasztason magasabb volt a legitimaciojuk, es akkor se voltak 5% felett mutass egy kozvelemeny kutatot aki 5% fole meri oket.

Szerintem a 3%ot se erik el ogyn.

jan. 18. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Melyik pártra fog szavazni az áprilisi választásokon?

Csak kíváncsi vagyok hogy ki hogyan vélekedik az egészről.

Ti miért szavaztok a Fideszre?

Már nagyon sok embertől hallottam, hogy fideszes, de még soha nem hallottam egyetlen észérvet vagy gondolatmenetet amivel alátámasztaná, hogy miért jó az, ha a fideszre szavaz. Én erre most így tiszásként vagyok kíváncsi de tényleg, és akarok meggyőzni senkit semmiről.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!